Nog meer kritiek op Maroeska van Heel Holland Bakt

heel holland bakt maroeska

Het is vandaag weer maandag en dat betekent dat het gisteren zondag was. Zondag = Heel Holland Bakt-dag, maar of dat volgende week nog steeds zo is…? Fans van het programma willen massaal afhaken nu Maroeska – pas op, spoiler – voor de derde keer op rij meesterbakker van de week is geworden.

Al vanaf de eerste aflevering van dit seizoen krijgt Maroeska een hoop kritiek over zich heen. Kijkers vinden haar deelname onterecht, omdat ze een eigen cateringbedrijf heeft gehad en al een kookboek heeft uitgebracht. Dat maakt Maroeska een ‘professional’, terwijl het in Heel Holland Bakt juist draait om amateurs.

Meesterbakker van de week

Nu Maroeska voor de derde week op rij heeft gewonnen, is volgens veel trouwe kijkers de maat vol. Ze noemen de competitie oneerlijk en voorspelbaar, waardoor het kijkplezier afneemt. Natuurlijk blijkt Twitter bij uitstek dé uitlaatklep, waar het dan ook negatieve reacties regent. Ben jij #teamMaroeska of #teamAmateurs…?

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: still
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.