WTF: dit café heeft alles wat met poep te maken heeft

poepen houding

Heb jij ook zo’n vriend die te pas en te onpas scheten laat en ongegeneerd over poep praat? Nou, voortaan weet je waar je ‘m mee naartoe moet nemen. Er bestaat namelijk een heus poepcafé.

Het Poop Cafe serveert – je raadt het niet – alles wat met poep te maken heeft: van koffie in toiletpotjes tot ijs in urinoirs en poepcakejes. Maar dat is nog niet alles: ook de muren staan vol met poepleuzen en als gast zit je op een toilet.

Taboe

Eigenaresse Lien Nguyen opende het café vorig jaar niet zomaar: ze wil de taboe rondom poep doorbreken. Sterker nog: poep moet volgens haar ‘cute’ zijn. Ehm, oké.

Lijkt het Poop Cafe jou wel de shit? Helaas zit ie niet om de hoek: de zaak is gevestigd in Toronto. Voor nu moeten we het dus maar even met de foto’s doen. En – eerlijk is eerlijk – die zien er nog best smakelijk uit ook.

 

What a funny café lol #canada #toronto #café #poopcafe

Een bericht gedeeld door Kevin Fasola (@kefa93) op

Have a poop on your ice cream 💩

Een bericht gedeeld door Bia (@ladobdabia) op

Yep, we did it. 💩 #poopcafe

Een bericht gedeeld door Heather (@heatherpaints) op

They don’t serve 💩, they serve 🍦😜 #poopcafe #dessertcafe #questionablemarketing

Een bericht gedeeld door judy (@jjjudy) op

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Lees ook:

Schijtgids: hoe ziet gezonde poep eruit?
In deze houding kun je het best poepen

Beeld iStock, Instagram
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.