OMG: de gin & tonic-ijsjes van Aldi zijn (alleen dit weekend!) te koop in Nederland

gin tonic ijs

Een maand geleden werden we verblijd met het zalige nieuws dat Aldi gin & tonic-ijsjes ging verkopen. Kleine bummer: ze bleken alleen in Groot-Brittannië in de schappen te liggen. Máár er is goed nieuws: de ijsjes komen nu naar Nederland!

De Gin & Tonic Ice Popsicles van Aldi smáken niet alleen naar je favo cocktail, ze bevatten ook daadwerkelijk alcohol. De Calippo-vormige ijsjes bestaan voor 11 procent uit gin en bevatten 4,5 procent alcohol. Dat je het maar even weet, voordat je straks met drie ijsjes op achter het stuur zit.

Vanaf vrijdag zijn de 18+-ijsjes te koop bij alle Aldi-filianen in Nederland. Helaas heb je alleen dit weekend de kans om ze te scoren, want ze zijn er maar t/m 9 juli. Als je zeker wilt zijn van een doos kun je er het best snel bij zijn, want op = op. Ben je niet zo’n gin-tonicfan? De ijsjes zijn er ook in de smaak Prosecco & Peach Bellini.

De bevroren cocktails kosten € 1,99 per doos van vier stuks. Gin-tonics waren nog nooit zo goedkoop!

Wil je niets meer missen van VIVA én deze zomer shinen met een toffe crossbody tas? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: een halfjaar VIVA voor € 11 per maand en een GRATIS tas van Burkely t.w.v. € 69,95.

Beeld Sanoma Beeldbank
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.