Internet in de ban van mysterieuze Oreo Iced Latte

Cafeïneliefhebbers zijn vaak fanatieke bewonderaars van het zwarte goud. Je zou ze bijna kunnen vergelijken met extreme activisten, want koffie, dat is een heilig iets. Daarom is het internet nu in de ban van de mysterieuze Oreo Iced Latte. Waar ie precies te koop is weet niemand, maar de jacht is geopend!

Het begon allemaal met een bericht van The Impulsive Buy, een van de grootste Amerikaanse big snack food sites. Zij postten op 7 juni op hun Instagram én blog een foto van een verpakking van Oreo Iced Latte. Een combinatie die waarschijnlijk net zo hemels smaakt als ie klinkt. Al snel ging de foto viral.

Maar dat niet alleen. Ook stroomden de reacties binnen met brandende vragen waar dit hemelse product verkrijgbaar is. The Junk Food Aisle, een ander snack-account op the gram, liet weten dat de Oreo Iced Latte bij Walmart te kop zou zijn. Toch werden een aantal jagers teleurgesteld, want in hun lokale Walmart-vestiging was geen enkel spoor van het Oreo-goud te bekennen.

Er werd gespeculeerd over een klassieke hoax, totdat Candy liet weten de Oreo Iced Latte te hebben getest. ‘De Oreo Iced Latte smaakt inderdaad naar chocoladekoekjes en niet naar standaard mokka,’ lieten zij weten in een post. Maar waar is het nieuwe hebbesmaakje dan te krijgen? In een officiële tweet van Oreo liet het huismerk weten dat het product zo nieuw is, dat het pas op enkele plekken verkrijgbaar is. Jaag je mee?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Bustle.com
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.