Proost, ehh, eet smakelijk: speciaal voor carnaval bestaat er nu zoiets als een ‘Roombroodje Flügel’

roombroodje flugel

Carnavalshoofdsteden als Oeteldonk (Den Bosch), Lampegat (Eindhoven), Kielegat (Breda) en Jocus Riék (Venl0) maken zich weer klaar voor drie dagen van lol en plezier. De mensen zijn er druk met knutselen aan hun kostuums, praalwagens en natuurlijk ook aan brood. Brood? Ja, brood. Want speciaal voor carnaval lanceert Bakkerij Bart het ‘Roombroodje Flügel.’

Roombroodje Flügel

Ha, klinkt dat niet als de beste combinatie ooit? Het klassieke roombroodje gecombineerd met het knalrode zoete toverdrankje. Dat maakt het Flügelbroodje de perfecte traktatie om de drie feestdagen mee af te trappen. En hoe leuk is het dat Bakker Bart op deze manier meedoet met het feest der verkleding?

Vanaf volgende week worden de Flügelbroodjes verkocht bij Bakker Bart in Doetinchem, Oosterhout en Gorinchem.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.