Taco lovers opgelet: dit Mexicaanse streetfoodrestaurant opent haar deuren

arriba arriba

Gaat er bij jou geen week voorbij zonder dat je taco’s naar binnen werkt? Ben je altijd te porren voor een pittige tortilla? Dan gaat dit nieuws je dag maken: Amsterdam is binnenkort een Mexicaans streetfoodrestaurant rijker.

De Mexicaanse hotspot die vanaf 1 februari haar deuren opent aan de Rozengracht in Amsterdam heet Arriba Arriba. Het concept is tof: alle gerechten op de kaart – van tortilla’s en taco’s tot empanades en tamales – zijn glutenvrij én om te delen. Of je nou met je vriendinnengroep of met je lover aanschuift, je kunt blíjven proeven. Was het Mexicaanse maaltje je iets te pittig? Je blust de boel af met het Mexicaanse drankje Jarritos, een frozen margarita of een speciaalbiertje.

Bekend Nederland ingeschakeld

Het Mexicaanse streetfoodrestaurant is opgericht door het bedrijf IQ Creative. De ondernemers openden eerder al het Aziatische restaurant Happyhappyjoyjoy. Ter promotie van Arriba Arriba werden BN’ers zoals Valerio Zeno en Geraldine Kemper ingeschakeld. In grappige video’s op het Instagramaccount van Arriba Arriba zie je hoe zij een piñata kapotslaan.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron &C | Beeld Shutterstock