Tea Topic: Wat zou je ooit nog willen doen?

‘Hoe was je dag?’ is vaak het startpunt van een gesprek. Maar volgens Pickwick zijn er nog veel meer vragen om een conversatie bij de thee mee te beginnen. Dus heeft Pickwick negentig vragen gedrukt op miljoenen labels van haar theezakjes. Op de vraag ‘Wat zou je ooit nog willen doen?’ gingen wij op de redactie helemaal los. Nieuwsgierig?

Katy (26), online redacteur: “Wat ik ooit nog wil doen? Een interview met koningin Máxima staat hoog op mijn bucketlist. Ik vind haar zo’n stoere en mooie vrouw.”

Rebecca (20), stagiair online: “Een interview met Johnny Depp, terwijl ik verslag doe van de Oscars. Een iets realistischer plan is dat ik ooit een eigen boek wil uitbrengen.”

Katy: “O, ik had geen idee dat je die ambitie had. In wat voor genre?”

Rebecca: “Fantasy, omdat daarin alles mogelijk is. In mijn boek zal waarschijnlijk ook wel wat magie voorkomen. Of misschien wordt het wel een thriller, die mensen met ingehouden uitlezen.”

Katy: “Ik wil graag zo’n gevestigde naam worden in tijdschriftenland dat niemand mijn artikelen wil missen, dat erover gepraat wordt en dat mensen ze online delen. Je moet altijd wat hebben om over te dromen, toch?”

Rebecca:
“Absoluut. En Johnny is prima dream material.”

Win een high-tea voor 4 personen in het Amstel HotelLabel Hoe was je dag

Bedenk een originele vraag en wie weet wordt jouw ‘Tea Topic’ wel op miljoenen theelabels gedrukt! Stuur hier je vraag in. Elke week wordt er een winnaar gekozen, die naast zijn/haar vraag op een theelabel een jaar lang gratis thee (12 pakjes) wint en daarnaast 2 Pickwick-glazen XL. De overall winnaar wint daarnaast een high-tea voor 4 personen in het Amstel Hotel.