Doei geknoei: met deze viral TikTok-hack valt er níks meer uit je wrap

wraps

Wraps zijn het ideale comfortfood. En dat kunnen we wel gebruiken in deze barre tijden, niet? Het enige nadeel is dat het eten ervan niet écht handig is. Integendeel, het is nogal een geklieder. Maar met deze briljante TikTok-hack is dat verleden tijd.

Het is een typisch gevalletje van ‘waarom zijn we daar niet eerder op gekomen?’. Dit had ons heel wat vlekken in onze kleding gescheeld. En zo denken vele anderen, want de hack gaat door het dak op TikTok en ving al een half miljoen (!) likes.

It’s a wrap

We eten die wrap namelijk al die tijd fout. We leggen er alles op wat ons lekker lijkt, stouwen het ding véél te vol, gooien er een lading saus overheen, rollen hem op en hopen op het beste. En dat is niet de beste tactiek, want je kunt dit instortingsgevaar tegengaan door de wraps op een speciale manier te snijden in plaats van te rollen.

Life hack

TikTok-gebruiker @ellcarter laat in een video zien dat ze dé perfecte manier heeft gevonden om een wrap op te vouwen. Zó doe je het: maak een sneetje in de wrap, zodat je hem in vier stukken verdelen kunt. Op ieder kwart leg je ander beleg, waarna je hem gemakkelijk in vieren op kunt vouwen zodat er een handzaam pakketje overblijft. Hierna leg je hem even in een grill- of tostiapparaat, en daar is je wrap die wél gemakkelijk te eten is.

@ellcarter1#fyp #foryoupage #food♬ sxy btch – audiobear

Mierzoete variant

Mascha Feokistova kon niet achterblijven, en maakte een mierzoete chocoladevariant waar de gaatjes al van in je mond springen door er alleen maar naar te kijken. Om van een sugar high maar te zwijgen. Maar tegelijkertijd ziet deze wrap met nutella, pindakaas, en nog meer chocola er ook watertandend lekker uit:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mascha Feoktistova (@beautygloss)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: TikTok | Beeld: Getty Images
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.