OMG! Tony’s Chocolonely brengt een nieuwe smaak op de markt en die wil je proeven

tony's chocolonely

We waren al verliefd op de karamel-zeezout en witte chocolade met framboos en knettersuiker, maar nu heeft Tony’s Chocolonely zich weer overtroffen. Ze brengen een nieuwe zomerse smaak op de markt en we kunnen niet wachten om hem te proeven!

Tony’s Chocolonely

De nieuwe reep heet puur chocokoek citroenkaramel en is perfect voor de warme zomerdagen. Wij kunnen niet wachten om hem uit te proberen. De puur chocokoek citroenkaramel zal helaas wel een limited edition smaak zijn, dus wees er snel bij!

De tekst gaat verder onder de video.

Vegan

De reep is gemaakt van 51% pure chocolade met daarin stukjes chocoladekoek en karamel. Om het af te maken zit er ook een heerlijke citroensmaak aan de chocoladereep. YUM! Als extra pluspunt is hij ook nog eens helemaal vegan, dus iedereen kan ervan genieten.

Lees ook:
Dít zegt jouw favoriete chocoladesmaak over je persoonlijkheid

In de winkels

Helaas ligt de smaak nog niet in de winkels, dit zal vanaf eind juni pas zo zijn. Wel kun je hem online bestellen op de Tony’s Chocolonely website en is hij nu al verkrijgbaar bij De Bijenkorf en Waar. Voor een prijs van 3,19 euro koop je een reep van 180 gram. De reep is trouwens ook te koop in de super store die sinds kort weer open is. Daar kun je niet alleen deze nieuwe smaak en tientallen anderen uitproberen, maar ook je eigen reep maken.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Grazia | Beeld: Tonys Chocolonely