Twee pizza margherita voor E03 alstublieft: voortaan kun je op Schiphol eten laten bezorgen aan de gate

schiphol bezorgen

Aan eettentjes op Schiphol geen gebrek. Als je echter eenmaal bij de gate zit, loop je meestal niet zo 1, 2, 3 terug naar je favoriete restaurant. Maar vanaf vandaag hoef je geen lange afstanden meer af te leggen om je cravings te stillen. Je kunt namelijk gewoon pizza’s en sushi aan de gate laten bezorgen.

Zit je met bij de gate en heb je honger, dan schakel je gewoon even Deliveroo in. Deze bezorgdienst slaat de handen ineen met cateraar HMSHost en levert binnenkort maaltijden op Schiphol. Pizza, sushi, curry: je kunt ’t allemaal bestellen via de Deliveroo-app. De restaurants achter de douane nemen de bereiding en levering – te voet of per step – op zich. Binnen vijftien minuten kun je je eten verwachten.

In eerste instantie gaat het om een proef en wordt er alleen geleverd aan de E-pier. Vanaf maart zullen ook reizigers op de D-pier van de besteldienst gebruik kunnen maken. Mocht het experiment succesvol zijn, dan blijft de dienst bestaan.

Bron RTL Nieuws | Beeld Shutterstock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.