Hi-ha-herkenbaar: de 15 grappigste tweets over eten bestellen

eten bestellen

Veel van ons hebben dankzij de lockdown opeens álle tijd om viergangen Ottolenghi te koken, maar toch hebben we van thuisbezorgd-apps uitspelen een nationale hobby gemaakt. Niet gek, want binnen een paar tikken een halfuur later een warme maaltijd bezorgd krijgen is een van de weinige feestelijkheden die wél doorgaan.

Bovendien steun je met al dat bestellen bij lokale restaurants de horeca en dat is dan ook een meer dan oké excuus om vooral niet zelf te koken. En natuurlijk missen we het vreselijk om een hele avond in ons favoriete restaurant te blijven plakken om dan ergens, vér na de avondklok, naar huis te rollen of nog een afzakkertje te doen in de kroeg. Eten bestellen komt dan nog het meest in de buurt van dat restaurantgevoel.

Herkenbare tweets

Terwijl we dromen van een zomer terras hoppen en iedere avond buiten de deur eten, vermaken we ons tot die tijd met bestelmaaltijden en deze grappige (en herkenbare) tweets.

 

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: Getty
VIVA's Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van mannen die salsa dansen. Volg haar op IG via @susandalstra.