VIDEO: Dit zijn de beste foodhacks

Deze week staat VIVA in het teken van food, foodies, foodtrends, food, food en nog eens food. Om het je een stuk makkelijker te maken in de keuken, hebben we alvast de beste foodhacks voor je op een rijtje gezet.

Zo haal je pitjes uit een granaatappel

Iedereen die weleens heeft geprobeerde de pitjes uit een granaatappel te halen, weet dat dit een hels karwei is en zowel je keuken als jijzelf er vaak niet zonder rode vlekken vanaf komen. Dit handigheidje bespaart je een hoop ergernis.

Zo haal je het meeste sap uit je limoen

In het kader van anti-verspilling is deze truc om het meeste sap uit je limoen te halen helemaal geen gek idee. En moeilijk is het al helemaal niet.

Zo pel je gemakkelijk een knoflook

Ben je het gepriegel van een knoflook pellen meer dan zat? Check onderstaand filmpje en het zal je voortaan een stuk makkelijker afgaan.

Zo schil je een mango

Ook handig om te weten: hoe kun je het beste een mango schillen? Het zal je nog verbazen.

Zo maak je een ei in hartjesvorm

Indruk maken in bed doe je de volgende dag met een schattig ontbijt. Hoe? Door van je eitje een hartje te maken! Zo zoet dat we er bijna kiespijn van krijgen, maar het is het proberen waard.

Zo laat je je eten er chique uitzien

Of je nu een carrière ambieert als foodblogger of sowieso wel wat tips kunt gebruiken op het gebied van foodstyling, bekijk dan de eenvoudige tips uit onderstaande video. Gegarandeerd een dus-zó-doen-ze-dat-moment!

Zo krijg je je vieze pan schoon

En ten slotte: heb je de hele dag in de keuken staan ploeteren en staat er een moddervieze vaat op je te wachten? Hieronder de gouden tip om je vieze pan schoon te maken. Thank us later.