Vier vrienden, vier gerechten, vier huizen: Running Dinner is dé nieuwste trend

Ben jij die saaie etentjes ook zo zat? Organiseer eens een Running Dinner! Elke gast maakt een gang in zijn of haar huis, dus je bent verzekerd van een verrassende avond. Wij geven je alvast wat tips:

Fijn sfeertje

Dim het licht om sfeer te creëren en brand gezellig wat kaarsen. Niet genoeg kandelaren? Stop ze in lege wijnflessen, dat is altijd een succes.

Gereserveerd

Maak vooraf een tafelschikking door kaartjes op tafel te zetten. Wie weet ontstaan er tijdens jouw etentje nieuwe vriendschappen.

Opwarmertje

Verwarm schalen vlak voordat je de borrelhappen opdient, bijvoorbeeld in de magnetron of door ze te spoelen onderoyalclub1r heet water. Zo blijven de snacks langer warm én lekker.

Doe de dip

Een heel simpel maar o zo succesvol hapje: brood met zout en olie. Vul een leuk schaaltje met een mengsel van zout en olie en serveer er wat brood bij. Dippen maar.

Ijsbreker

Een goede eerste indruk maken bij je tafelgezelschap? Dikke punten scoor je met een Royal Club Welcome Drink, zoals de Thai Tonic met tonic, limoensap, chilipeper en korianderblaadjes.

runningdinner

Running Dinner

Doe eens gek en organiseer met vrienden een Running Dinner! Dit houdt in dat elke gast een gang voor z’n rekening neemt, maar wel in zijn of haar eigen huis. Een dynamisch én verrassend etentje dus, waarbij je niet verklapt wat er op het menu staat. Op runningdinner.nl vind je alle tools, inclusief: datumprikker, recepten en het Spin the Bottle-spel, dat bepaalt wie welke gang gaat bereiden.