Waffle pops zijn de nieuwste zoete trend op Instagram

waffle pops

Zoetekauwen opgelet! Er is een nieuwe delicatesse in aantocht die jouw timeline op Instagram zal gaan overheersen. Zo kun je de pastelkleurige cupcakes en hysterische donuts vergeten en de waffle pops met open armen ontvangen.

Waffle pops

Waffle pops zijn kleine wafels op een stokje. Dus eigenlijk ‘popsicle waffles’. Ze zijn geïnspireerd op de klassieke Luikse wafel, die we vooral kennen in de eenvoudige versie zonder al te veel poespas. Met de komst van de waffle pops is klassieke wafel in een nieuw jasje gestoken. Met andere woorden: het wordt nu mogelijk om wafels – met ieder denkbare topping – op de hand te eten zonder vieze handen te krijgen. Een perfecte snack voor de zoetekauwen onder ons, die ook nog eens lekker vult.

Coachella

De waffle pop werd afgelopen week geïntroduceerd op Coachella en is daarmee dé snack van het festivalseizoen van 2017. Niet zo gek, want met toppings als chocolade, sprinkles en oreo is deze Luikse wafel in een nieuwe jasje een ware lust voor het oog. Daarmee dus hartstikke leuk voor op de foto. Hiermee is de comeback van de Luikse wafel een feit.

Who copped a waffle pop on Coachella Day One? ☝🏽🍭 We are on the Boardwalk! See you Day Two! 📸 @foodwithmichel

A post shared by Home Of The Waffle Pop 🍭 (@sweetcombforts) on

Bron Hello Giggles | Beeld Instagram
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.