Wat neem jij mee in je tas? + Win een O My Bag!

Waar zouden we zijn zonder onze tas? Sommigen zeulen hun hele inboedel erin mee terwijl anderen het keurig houden bij alleen hun portemonnee en mobiel. Tijd voor wat research op het VIVA-forum en op de redactie, want wij zijn benieuwd: wat zit er in jouw tas?

Forummer: ‘”Ik had altijd een hekel aan tassen, stopte alleen mijn pinpas en OV-chipkaart los in mijn jaszak. Sinds de baby er is ben ik nu 4 keer op pad geweest; mensenkinderen, wat ik nu allemaal meesleep! Luiers, doekjes, voeding, schone kleren voor de baby, schoon shirt voor mij en partner, speen, sokjes, dekentje, mutsje, verschoonmatje… Tegen de tijd dat ik buiten sta ben ik al zo uitgeput dat ik bijna overweeg om niet meer weg te gaan, haha!”

Anne (VIVA): “Ik zeul elke dag overal een EHBO-kit mee naartoe. Paracetamol, Ibuprofen, maagtabletten: collega’s en vrienden lachen me altijd uit als ze al die medicatie in mijn tas zien, maar als ze ergens last van hebben, weten ze me wel altijd te vinden!”

Forummer: “3 sleutelbossen, portemonnee, mapje met pasjes, papieren zakdoekjes, deodorant, proefflesjes parfum, kauwgom, keelsnoepjes, lippenstift, oogpotlood, iPod, telefoon, cadeaubonnen, spiegeltje, leesbril, brillenkoker met zonnebril, 1 oorbel, haarelastiekjes, haarclipjes, twee aanstekers, sigaretten, agenda, een heleboel bonnetjes en andere losse troepjes. Oké, hoog tijd voor een tas opruiming ;-)”

Patricia (VIVA): “Wat niet? Kun je beter vragen, haha. Veel tijdschriften natuurlijk, maar ook koekjes, fruit en rolletjes snoep. Note to myself: laat dit niet te lang in je tas liggen, wordt er niet smakelijker op…” 

Altijd ‘in control’

Om al je spullen met je mee te kunnen nemen heeft tassenmerk O My Bag een elegante, multifunctionele en stijlvolle tas ontworpen met meerdere opbergvakjes – zelfs eentje voor een flesje Crystal Clear, jouw favoriete drankje met minder dan 1 kcal per 100 ml. En de voering van deze exclusieve tas is felblauw. Kortom: met deze tas blijf je in iedere situatie in control.

Doe mee en win!

Behind every successful woman is Crystal Clear O my bag Losse elementen3a fabulous handbag en daarom gunt Crystal Clear jou ook zo’n mooi exemplaar. We hebben goed nieuws: ze geven niet één, niet twee, niet drie, maar 100 (!!!) tassen weg ter waarde van € 269! Wat moet je doen om kans te maken op deze it-bag?

  • Koop nu tot en met 31 december een actieverpakking Crystal Clear
  • Vul de code, die je vindt onder de dop (van een actiefles) of op de sticker (van een actiepak) in op www.crystalclear.nl
  • Je ziet meteen of je gewonnen hebt!

Je kunt zo vaak meedoen als je wilt. Tot en met 31 december 2015 wordt er elke dag één winnaar gekozen. Lees de volledige actievoorwaarden hier.