What we like: 3x helemaal ready voor het paasweekend

pasen
De tijd vliegt voorbij. Het is alweer bijna Pasen! Daarom hebben we speciaal voor jullie onze 3 favoriete hotspots op een rijtje gezet zodat we ook dit jaar toch nog een beetje Pasen kunnen vieren. 

Vitamine tea

Als een brunch voor jou iets te vroeg is, zit je met een high tea van Herbergh De Drie Snoecken uit Lexmond wel gebakken. De high tea ziet er niet alleen superschattig uit, hij bestaat uit heerlijke baksels als lemon curd paastaartjes, scones en rocky road chocolade.
dedriesnoecken.nl

Wat de boer niet kent

Voor een honderd procent natuurlijke paastafel kun je aankloppen bij boerderijwinkel Lindenhoff in Baambrugge. Zij hebben een bourgondische brunch in paasthema samengesteld, met alleen maar producten van het land. Verse eieren, fruit, kazen: noem het op. De box kun je bestellen, maar een bezoek aan hun marché is ook aan te raden.
lindenhoff.nl

Lees ook
What we like: 3x lekker snoepen en snaaien op cheatday

Lekker bunkeren

Dankzij Café-Restaurant De Bunckman uit Voorthuizen zet jij in een handomdraai de paastafel vol lekkers. Op eerste en tweede paasdag kun je bij het restaurant een uitgebreide brunch afhalen of laten bezorgen. Van broodjes en soep tot heerlijke tiramisu: er is genoeg keuze. Voor de kleintjes is er een kinderpaasbrunch.
bunckman.nl

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Beeld: GettyImages