What we like: 3x lekker snoepen en snaaien op cheatday

cheatday
We betrappen onszelf er allemaal wel eens op. Die vreetbuien. Dat we craven naar een vette hap. Snacks, chips en snoep: we willen het allemaal. En soms mogen we onszelf ook best even laten gaan. We zijn al zo goed bezig met gezond eten en voldoende bewegen. Een cheatday mag op z’n tijd ook wel. Deze winkels hebben de lekkerste snacks om de honger te stillen.

I donut care

Wil je jezelf trakteren zonder op de calorieën te letten? Bij Crazy donuts maken ze de gekste en lekkerste donuts die dagelijks vers voor je worden gebakken. Op hun site vind je verschillende boxen waaronder de Cheat box, met daarin unieke donuts. Ook leuk: iemand een verjaardagsbox cadeau geven.

donuts

crazydonuts.nl

Alles is Japan

Ook zo’n fan van Japanse snacks? Dan hebben we goed nieuws, want op mostcutest.nl bestel je nu supermakkelijk een box met allerlei typisch Japanse lekkernijen. Denk aan Japanse koekjes, snoepjes, drankjes en mochi. Ziet er niet alleen cute uit, maar zijn ook nog eens superlekker.

japan

mostcutest.nl

Lees ook
What we like: 3x de leukste drive-throughs

Korreltje zout

Is zoetigheid niet echt jouw ding en heb je liever hartige snacks? Ook dan kun je je hart ophalen. Bijvoorbeeld met een borrelpakket in Italiaanse sferen met wijn en olijven of het vrijdagmiddag borrelpakket om lekker je weekend in te gaan!

verwenbox

verwenboxen.nl

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Beeld: GettyImages