Een diner door een MasterChef bij jou thuis winnen?

Running Dinners, overgewaaid uit Engeland, waarbij je elke gang bij iemand anders thuis eet, worden steeds populairder. Logisch, want: minder moeite, minder afwas en meer lol. Deze vijf VIVA-lezers zijn fan.

 

Kristel (31): “Ik heb een superleuke avond gehad gisteren. Ik verzorgde de eerste gang; Welcome Drinks van Royal Club. Ginger Ale met sinaasappel, steranijs, kaneel en kruidnagel. Prima begin!”

Milou (29): “Supervondst! Zo’n Running Dinner is perfect voor iedereen die, net als ik, een overvolle agenda heeft. Ik hoefde alleen het voorgerecht te maken en kon de rest van de avond achterover leunen en genieten van wat de rest had gekookt. I-de-aal.”

Robin (31): “Ik hou van eetfeestjes, maar het is altijd zo’n gedoe: waar spreken we af, wie kookt wat, doen we een thema? Daarom vond ik de tools op runningdinner.nl superhandig. Zoals het Spin the Bottlespel, dat bepaalt wie welke gang moet maken. Ook de inspiratie op de site voor thema’s is leuk.”

Leonora (39): “Wat hebben we gelachen. En dan vooral om het Rankingspel op runningdinner.nl. Hiervoor moest iedereen de gerechten ranken per categorie. Mijn tiramisu -jawel – is gekroond tot Toetje van de Avond.”

Anke (35): “Ik woon al drie jaar in deze buurt, maar ken nog maar weinig mensen. Daarom hebben mijn vriend en ik een Running Dinner met buren georganiseerd. Superleuk om elkaar beter te leren kennen, en doordat je steeds van huis wisselt, heb je elke gang weer nieuwe gespreksstof.”

 

Maak kans op mooie prijzen!runningdinner

Ook een Running Dinner organiseren? Dat kan via runningdinner.nl, waar je ook het Spin the Bottle-spel, het Ranking-spel en heel veel inspiratie vindt voor recepten en thema’s. En vergeet niet om een actiefles van Royal Club te kopen. Daarmee maak je kans op een van de duizend prijzen van vtwonen.nl die goed van pas komen bij jouw Running Dinner, zoals een bruschetta-plank van Jamie Oliver, waterglazen of een peper- en zoutmolen. Of speel voor de hoofdprijs: een volledig verzorgd diner bij jou thuis (tot zes personen) door chef-kok Michiel van der Eerde, die we kennen als jurylid van ‘Masterchef Holland’. Klik hier voor meer info.