WIN: een heerlijke high wine (met chocola!) voor 2 bij Hop & Stork

Win high wine hop stork

Van chocopasta op brood tot een hele reep chocolade verorberen op de bank: geniet er vandaag maar extra van, want het is immers de Internationale Dag van de Chocolade! En om dat te vieren heeft VIVA een heerlijke winactie voor je in petto.

Ben je dol op alles wat te maken heeft met chocolade (wie niet)? Dan is de high wine beleving bij Hop & Stork echt iets voor jou. Hierbij word je verrast met een selectie van verschillende wijnen in combinatie met – houd je vast – chocolade, chocolade en nóg eens chocolade. Klinkt fantastisch, toch? Dat ís het ook, en daarom kun je bij VIVA het uitje voor twee personen winnen.

Chocoladehemel

Hop & Stork vind je in Den Haag, Utrecht en Amsterdam, en in alle vestigingen is het een feest van zien, ruiken en proeven in een luxe setting waar passie, ambacht en gastvrijheid centraal staan. Op zoek naar het lekkerste ijs, huisgemaakte pralines, de beste koffie en ijs om je vingers bij af te likken? Hier ben je aan het juiste adres.

Doe mee!

Kans maken op de high wine voor twee personen bij Hop & Stork? Meedoen is hartstikke simpel. Het enige wat je hoeft te doen, is het onderstaande winformulier invullen en je abonneren op onze nieuwsbrief. Good luck!

Beeld: Typhoon Hospitality