WIN: Kaarten voor het Allerhande Kerstfestival

Op 11, 12 en 13 december is het zover: Dan vindt in het Spoorwegmuseum in Utrecht het eerste foodfestival van Albert Heijn plaats.Tijdens het Allerhande Kerstfestival inspireert Albert Heijn heel Nederland met de lekkerste recepten, trends en producten voor een zalig kerstfeest. Het evenement staat volledig in het teken van proeven, eten en drinken en met behulp van experts kun je ook zelf aan de slag tijdens speciale workshops. Een foodfestival mét de sfeer van een kerstmarkt dus! Enthousiast geworden? Lees dan verder want VIVA verloot 7×2 toegangskaarten voor het Allerhande Kerstfestival.

Van borrel tot dessert, alle gangen komen aan de orde. Laat je smaakpupillen de vrije loop bij een van de vele foodstands en stel zo jouw ideale kerstmenu samen. Ook krijg je alvast een voorproefje van het kerstassortiment van Albert Heijn. En heb je vragen? Geen probleem, naast topchefs zullen ook de slagers, bakkers en groenteboeren van Albert Heijn klaar staan om jou te helpen.

Naast shows waarin live de lekkerste gerechten worden gekookt, vind je er ook inspiratie voor het dekken van de mooiste tafel en is er tijd voor wat ontspanning. Plof neer op de loungebanken en geniet van een speciaal biertje of lekkere tapas. Ook aan de kleintjes is gedacht, met een heuse schaatsbaan en live-muziek. Kan jij mooi nog een glühwein nemen.

Kans maken op kaarten voor zaterdag 12 december of zondag 13 december? Vul hieronder het formulier in. Klik hier voor meer informatie over het Allerhande Festival.

Het is helaas niet meer mogelijk om mee te doen aan deze winactie. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.