Yay: de gin & tonic- en prosecco-ijsjes zijn terug bij Aldi

In juli liep het flink storm bij Aldi vanwege de tijdelijke verkoop van gin & tonic-ijs. Was jij er net te laat bij? Dan hebben we goed nieuws: de alcoholische ijsjes zijn terug!

Vanwege het grote succes zijn de Popsicles-ijsjes nu opgenomen in het zomerassortiment van Aldi. Dat betekent dat je tot eind september kunt genieten van de bevroren cocktails – of langer, indien je een voorraadje inslaat. Ze zijn net als vorige keer verkrijgbaar in de smaken Gin & Tonic en Prosecco & Peach.

De Ice Popsicles smáken niet alleen naar cocktails, ze bevatten ook daadwerkelijk alcohol. Het gin & tonic-ijsje bestaat voor 11 procent uit gin en de proseccovariant bevat zelfs 38 procent prosecco. Het alcoholpercentage van beide smaken is 4,5 procent.

Hebben? In welke plaats je woont maakt niet uit, want de Popsicles zijn verkrijgbaar bij alle Aldi-filialen in Nederland. Je scoort een doosje met vier stuks al voor 1,99 euro.

Wil je niets meer missen van VIVA deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10x VIVA voor maar € 10

Beeld Sanoma Beeldbank
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.