Yay! McDonald’s komt met nieuwe McFlurry-smaak

McDonald's

 

Leuk nieuws van het McDonald’s-front: de fast food-keten heeft een nieuwe McFlurry-smaak gelanceerd! En laat die smaak nu perfect aansluiten bij onze smaakpapillen, want we hebben het hier over de Strawberry Cheesecake McFlurry.

Hiermee weet McDonald’s opnieuw ons dessert-hart te veroveren. Er was al de McFlurry Karamel Zeezout, de McFlurry Oreo en de McFlurry M&M Pinda. En nu dus de McFlurry Strawberry Cheesecake.

Natuurlijk geldt deze versnapering heus niet alleen als toetje, maar kan ‘ie ook gewoon prima als snack tussendoor. VIVA’s Lise heeft deze zaligheid al mogen proeven en jazeker, het is alsof er een engeltje over je tong plast. Hup hup, naar de dichtstbijzijnde McDonald’s dus!

Het softijs met de heerlijke smaak Strawberry Cheesecake is verkrijgbaar bij alle vestigingen van deze Fastfoodketen.

viva zomerdeal

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.