Besparen maar! Met VIVA’s zorgvergelijker houd jij vanaf 2016 geld over

zorgvergelijker

Ook altijd aan het eind van je geld een stukje maand over? Tijd om daar in het nieuwe jaar verandering in te brengen! Door een zorgverzekering te kiezen die écht bij je past, bespaar je een hoop geld. En dát kun je vervolgens mooi spenderen aan dat ene leuke jurkje of die mooie tas.

Zoals ieder jaar kun je tot en met 31 december switchen van zorgverzekeraar, of je huidige pakket aanpassen. Welk van de tientallen verzekeraars het best bij jou past, is afhankelijk van je persoonlijke wensen en behoeften. Draag je een bril, ben je zwanger of bezoek je regelmatig een fysiotherapeut? Stem je zorgpakket hier dan zo voordelig mogelijk op af. Ook vrije ziekenhuiskeuze, het bestaan van internetapotheken en regels rondom wachttijden zijn dingen om rekening mee te houden.

Vind je het allemaal maar ingewikkeld? Om je een handje te helpen bij het maken van de juiste keuze (lees: om dat jurkje werkelijkheid te laten worden) heeft VIVA een eigen zorgvergelijker ontwikkeld waarmee je er gemakkelijk achter komt welke verzekeraar het best bij jou past. Want waarom onnodig een hoge premie betalen voor een pakket dat bestaat uit onderdelen waar je niet eens behoefte aan hebt?

Wees niet bang dat de overstap je zeeën aan tijd en energie gaat kosten. Na het vinden van jouw ideale zorgpakket, wordt de overstap geregeld zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen. Een kind kan de was doen!

Twijfel jij nog of je wel of niet moet overstappen? Vul hieronder VIVA’s zorgvergelijker (in samenwerking met Independer) in en vind het pakket dat het best bij jouw wensen past!

[independer]

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.