Ka-ching! Voor déze 5 sterrenbeelden wordt 2021 een financieel goed jaar

Money, money, money – it’s so funny. Als je het hebt, dan. Kun jij wel wat éxtra geld gebruiken in het nieuwe jaar? Misschien heb je geluk, want déze 5 sterrenbeelden gaat het financieel voor de wind.

Dat is nog eens leuk nieuws voor je portemonnee en spaarrekening 😉

Kreeft

Iedere keer als jij inlogt op de Rabo app, springen de tranen in je ogen. Je staat nog nét niet in rood, maar niet getreurd. 2021 wordt voor de Kreeft namelijk een financieel goed jaar! Misschien valt het in het begin van het jaar een beetje zwaar, maar naarmate jij je uitgaven op orde krijgt zal je financiële situatie verbeteren.

Zo worden maart en september jouw lucky maanden, want in deze maanden zal er meer geld binnenkomen dan je gewend bent. En nee, dit is niet het moment om jezelf te verwennen met dure schoenen of kleding. Laat het op de bank staan en spaar nóg even flink door. Zo kom jij binnen no time bij je droomspaarrekening én zijn alle kosten afbetaald.

Ram

Volgend jaar wordt een goed jaar voor de portemonnee van de Ram. Er zullen hier en daar onverwachte kosten opduiken, zo gaat je wasmachine ineens kapot of  begeeft de televisie het, maar met jouw financiën houdt jij je je hoofd makkelijk boven water. Bovendien krijg jij veel credits van je baas op je werk, dus wie weet zit er in het nieuwe jaar een nieuwe baan met een beter salarisstrookje op je te wachten. Kortom jij kijkt met een glimlach naar jouw stijgende spaarrekening 😉

Lees ook:
Voor mensen met 1 van deze 3 sterrenbeelden wordt 2021 een belabberd jaar

Leeuw

Volgend jaar wordt een financieel goed jaar voor de Leeuw. Leeuwen zijn altijd héél goed geweest in sparen. Elk dubbeltje draaien ze om en daar hebben ze nu profijt van. Bovendien wordt jouw werkersmentaliteit beloond met promotie op het werk en vinden nieuwe inkomstenbronnen plaats.  Daardoor kun je meer uitgeven aan je gezin en vooral jezelf eens trakteren op die mooie schoenen of die gloednieuwe televisie die op je wensenlijstje staat.

Weegschaal

Is het al bijna januari? Voor de Weegschalen kan het niet snel genoeg 2021 zijn. De Weegschaal start het jaar namelijk met een flinke boost voor de financiën. Tussen januari en maart en in juni, juli en augustus ziet het er financieel goed uit, er komt namelijk meer geld binnen dan je gewend bent. Niet alleen omdat je daar hard voor werkt, maar ook omdat je geluk hebt. Wel moet je een klein spaarpotje achter de hand hebben, want je weet maar nooit of er een droger of stofzuiger kapot gaat.

Vissen

Was dit jaar niet zo’n heel goed financieel jaar voor jou? Geen probleem! In 2021 zal de Vis een leuk salarisstrookje krijgen en zal de financiële situatie verbeteren.  Af en toe blijven er obstakels op jouw pad komen die jouw uitgaven verhogen, maar met de juiste money mindset zal dat niet voor (grote) problemen zorgen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Libelle| Beeld: iStock