Hoe werken love balls?

eerste romantische streamingdienst

Geisha balletjes, kegelballen, pleasure balls, vaginaballetjes, Ben Wa balls en love balls. Naast een heleboel benamingen, zijn er ook een hoop misvattingen over de balletjes voor in je vagina. Weten hoe het echt zit? Dit zijn de feiten.

Wat zijn het?

Love balls zijn balletjes die je in je vagina stopt. Ze zijn er in allerlei maten en van verschillende materialen, zoals kunststof en siliconen. Sommige varianten hebben een koortje, andere breng je gewoon los in. Je kunt ze de hele dag dragen: of je nu thuis bent, op de fiets zit of aan het werk bent.

Waar dienen love balls voor?

Er is veel onduidelijkheid over de werking van de balletjes. Sommige mensen denken dat het dragen van love balls tot intens genot leidt, maar daar zijn ze eigenlijk niet voor bedoeld. Er zijn weliswaar vrouwen die een opwindend gevoel ervaren door de wrijving van de love balls tegen de vaginawand en de g-spot, maar vanzelfsprekend is dit niet. De balletjes zijn hoofdzakelijk bedoeld om je bekkenbodemspieren mee te trainen. Dat gebeurt doordat die spieren tijdens het dragen van de balletjes moeten samentrekken om ze binnen te houden. En dát heeft weer een positieve uitwerking op je sexleven. Hoe sterker deze spieren zijn, hoe intenser je orgasme is. Ook leiden getrainde bekkenbodemspieren tot meer gevoel tijdens de sex en meer natuurlijke vochtaanmaak. Bevallingen en ouderdom kunnen de kracht van de bekkenbodemspieren verzwakken, waardoor het met name na een zwangerschap of op late leeftijd nuttig kan zijn om deze te trainen. Ook klachten van incontinentie kunnen hiermee verholpen worden.

Hoe gebruik je ze?

Je brengt de balletjes één voor één in. Gaat dit stroef? Doe dan een beetje glijmiddel op het eerste balletje. Pas op dat je niet teveel gebruikt, want dan wordt hij te glad en blijft hij niet meer op zijn plaats. Je kunt verschillende plaatsen in je vagina proberen om te ontdekken wat jij het fijnst vindt. Zorg er in wel voor dat de love balls bovenop de bekkenbodemspieren liggen. Het best kun je ze ongeveer plaatsen waar ook je tampon zit.

Klik hieronder om Love Balls te bestellen.

»Bestel ze in VIVA’s candyshop «