Jouw horoscoop vandaag: Wat kunnen de sterren je vertellen?

jouw viva horoscoop vandaag

It’s all in the stars! Ons lot hebben we natuurlijk zelf in de hand, maar een steuntje in de rug van het universum kunnen we altijd gebruiken. Je weet immers maar nooit wat vandaag je brengt. Giet een sloot koffie naar binnen, scroll even door naar jouw horoscoop vandaag en je kan er weer tegenaan deze ochtend. 

Donderdag 23 januari 2020

Jouw horoscoop vandaag

Zoals Natascha Bedingfield het zo mooi zei: “the rest is still unwritten” zo is het maar net. We weten niet wat de toekomst ons brengt, maar een beetje gluren in die digitale glazen bol kan nooit kwaad. Wij zeggen: doe er je voordeel mee en maak wat van deze dag!

Ram

Het is nu geen tijd meer van plannetjes maken, maar van het uitvoeren daarvan. Het is belangrijk dat je vandaag goed eet. Je zou de laatste tijd namelijk wat minder gezond gegeten kunnen hebben. Een tekort aan vitamines en mineralen kan je weerstand snel doen afnemen. En ziek worden is iets wat je nu beslist niet wilt. Er zijn namelijk nog heel wat dingen die je moet afhandelen. Je zelfbeheersing wordt meerdere malen op de proef gesteld. Soms kun je beter wat informatie voor jezelf houden.

Dit vind je misschien ook leuk: De beste sekstips per sterrenbeeld

Stier

Je bent vandaag nogal in een nostalgische stemming. Een perfecte dag om eindelijk wat orde te brengen in die oude dozen in de kast. Je zult merken dat je wat langer stil wilt blijven staan bij oude foto’s of correspondentie. Probeer echter niet te vervallen in gevoelens van heimwee, daar bouw je niks mee op. Het is slim van je om net te doen of je die ene opmerking niet hoort. Uiteindelijk schiet je er weinig mee op om er een groot probleem van te maken. Laat die persoon gewoon links liggen..

Tweelingen

Probeer vandaag alles een beetje rustiger en bedachtzamer te doen. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Dit hoeft niet meteen een verwonding te zijn of zo. Je zou bijvoorbeeld kunnen vergeten je huissleutel mee te nemen. Let in de supermarkt dus ook extra goed op de houdbaarheidsdatum van voedingsmiddelen. Van een voedselvergiftiging kun je akelig ziek worden. Je moet vandaag wel hard aan de slag, maar gelukkig vind je het helemaal niet erg om hard te werken.

Kreeft

Je zou vandaag een onbedwingbare eetlust kunnen hebben of de snoeptrommel niet met rust kunnen laten. En dat terwijl je weet dat je daar morgen spijt van zult hebben. Je mag jezelf van tijd tot tijd gerust wat verwennen, maar sta ook stil bij wat er achter die snoeplust zit. Meestal gaat het om gevoelens die niet voldoende bevredigd worden. Wat ben je de laatste tijd in dit opzicht tekort gekomen? Het is vandaag het beste voor je om bepaalde personen te ontwijken.

Leeuw

Sla vandaag die uitnodiging toch maar eens niet af, hoe druk je het misschien ook hebt. Vriendschappen dienen onderhouden te worden, ook al hoef je de deur bij elkaar niet plat te lopen. Jouw bezoekje zal je vandaag in ieder geval niet teleurstellen. Er hangt ook een goed gesprek in de lucht. Bovendien raak je op deze manier ook eens even uit de sleur. Wanneer je ziet dat bepaalde mensen elkaar in de haren vliegen, weet jij waarom. Je kunt je er beter niet mee bemoeien.

Wist je dat? Dit zijn de karaktertrekken per sterrenbeeld waar mensen jaloers op zijn

Maagd

Kun je maar niet tot beslissingen komen? Maak je daar maar niet al te druk over, want iedereen heeft wel eens een besluitloze dag. Het kan ook nog eens zo zijn dat dit jou behoedt voor al te overhaaste beslissingen. Neem jezelf voor om vandaag geen belangrijke knopen door te hakken. Dit zal je gemoedsrust zeker ten goede komen. Het is vandaag een goede dag om te laten zien wat je in je mars hebt. Je uitstraling kan je veel opleveren, als je dat bazige toontje maar achterwege laat.

Weegschaal

Vandaag is het ronduit een pechdag. Je kunt je daar het beste tegen wapenen door jezelf een beetje koest te houden en als dat mogelijk is gewoon een dagje thuis te blijven. Wanneer je dingen aanpakt, zorg dan dat het routineklusjes zijn. Gewoon lui voor de tv liggen kan vandaag een goede tijdsbesteding zijn, Maar dan moet je televisie het natuurlijk wel doen… Als je goed kunt samenwerken met de mensen om je heen merk je hoe prettig dat voor alle partijen is.

Schorpioen

Iets of iemand vraagt jouw bijzondere aandacht vandaag. Maar daar heb je eigenlijk helemaal geen zin in. Het liefst zou je de dag van vandaag helemaal aan jouzelf besteden. Neem toch die moeite, want het zal je beslist iets opleveren, al kun je je daar nu nog niets bij voorstellen. Ga wel op tijd naar bed vandaag, want je kunt je nachtrust goed gebruiken. Pijnlijke situaties zou je met een beetje humor nog wel kunnen oplossen. Dat breekt het ijs in die ongemakkelijke sfeer.

Boogschutter

Andere mensen kunnen hun eigen problemen ook heus wel zelf oplossen. Jij hoeft niet altijd alle oplossingen aan te dragen. Wanneer je vrijgezel bent, komt de liefde misschien wel in beeld. Het komt totaal onverwacht, maar is dat nou juist niet het leukste? Je bent hard bezig om een aantal zaken op een rijtje te krijgen. Iemand in je nabije omgeving komt met een goed passend advies. Wees niet bang om dat advies ook aan te nemen. Je kunt er je voordeel mee doen.

Lees ook: Dit is je carrièregebied volgens je sterrenbeeld

Steenbok

Het is begrijpelijk dat je uit je slof schiet, maar weet je zeker dat je uitvalt tegen de juiste persoon? Wanneer je hulp nodig hebt, zou je beter wat vriendelijker kunnen zijn. Mensen kijken niet graag de hele dag tegen een chagrijnig gezicht aan. Langzaamaan krijg je steeds meer aandacht en tijd voor andere dingen. Dingen als uitgaan en sporten. Je had het zo druk de laatste tijd, dat je vrienden en vriendinnen eraan gewend zijn geraakt dat ze geen beroep op je kunnen doen.

Waterman

Wanneer je je alleen voelt kun je natuurlijk ook zelf de telefoon pakken. Zo voorkom je dat je de avond in je eentje door moet brengen. Huur een leuke film en maak wat lekkers te eten. Zo maak je er echt iets gezelligs van en zullen anderen ook van jou gezelschap genieten. In de liefde kan er een positief signaal komen. Wees niet te voorzichtig maar laat jezelf zien. Dit is namelijk nog maar het begin. Wanneer je op de automatische piloot functioneert, moet je je daar niet zomaar bij neerleggen.

Vissen

Je hebt vandaag veel meer zelfvertrouwen. Toch kan het gebeuren dat je niet goed uit je woorden komt. Of misschien maak je op het laatste moment een zeer onhandige opmerking. Op dat moment kun je wel door de grond zakken, maar later zul je erom kunnen lachen. Je moet prioriteiten stellen. Er zijn een paar dingen die best tot later uitgesteld kunnen worden, maar je moet wel willen. De onzekerheid over een bepaalde situatie zit je stiekem toch wel erg dwars.

Bron