Daghoroscoop: Wat vertellen de sterren jou vandaag?

Daghoroscoop voor vrouwen

It’s all in the stars!  Ons lot hebben we natuurlijk zelf in de hand, maar een steuntje in de rug van het universum kunnen we altijd gebruiken. Je weet immers maar nooit wat vandaag je brengt. Giet een sloot koffie naar binnen, scroll even door naar jouw daghoroscoop en je kan er weer tegenaan deze ochtend. 

Woensdag 18 september 2019

Ram

Het zou leuk zijn om eens een oude vriend of vriendin op te zoeken. Jullie hebben elkaar al een tijdje niet meer gesproken en hebben elkaar dus veel te vertellen. Het zal je verbazen hoe verschillend jullie levens zijn gelopen. Waarschijnlijk kan hij of zij wel wat steun van jou gebruiken, dus je belt dan precies op het juiste moment. Wanneer je tussen twee mensen moet bemiddelen, treed dan op met veel tact. Waarschijnlijk is het een penibele situatie waar je eigenlijk niks mee te maken wilt hebben.

Lees ook: Dit zijn de beste sekstips per sterrenbeeld

Stier

Besteed vandaag eens wat extra aandacht aan je uiterlijk als je de deur uitgaat. Het zou zomaar kunnen dat je een zeer interessant persoon tegenkomt. En dan is het fijn als je je goed voelt over hoe je eruitziet. Een goed gevoel over jezelf is namelijk de eerste stap. Het is goed voor de relatie met je familie als je objectief blijft en je op de feiten concentreert. De emoties zouden wel eens hoog kunnen oplopen. Blijf dus altijd relativeren. Luister vooral naar wat anderen te zeggen hebben.

Tweelingen

Het is misschien tijd om jezelf eens in wat nieuwe apparatuur te verdiepen. Je loopt nu misschien wat achter, want er is zo veel nieuws onder de zon. Het is goed om wat meer geduld te hebben als je dat doel wilt bereiken. Sommige dingen bereik je nou eenmaal niet zo één, twee, drie. Soms moet je ergens in investeren om er een hele tijd later het rendement van te incasseren. Zo werkt het nu ook.

Kreeft

Je komt vandaag nogal traag op gang. Je hebt ontzettend veel moeite met opstaan en je komt maar niet onder die heerlijk warme douche uit. Toch zul je je moeten vermannen, want je moet vandaag een heleboel doen, wil je alles af krijgen. Iemand probeert je aandacht te trekken. Ga er niet te veel op in, want dat leidt je af van de dingen die je werkelijk moet doen.

Leeuw

Je bent het niet altijd eens met de manier waarop het werk verdeeld wordt onder jou en je collega’s. Maak dan duidelijke afspraken, op die manier krijgen jullie allemaal evenveel te doen en hebben jullie er allemaal mee ingestemd. Vandaag zijn zorgzaamheid en oplettendheid absoluut jouw woorden. Je kunt een rampzalige fout voorkomen door alleen maar secuur te werken.

Lees ook: Dit zijn de karaktertrekken per sterrenbeeld waar mensen jaloers op zijn

Maagd

Je houdt ervan om anderen het werk voor je op te laten knappen, maar sommige klusjes kun je heel goed zelf af. Je bent liever lui dan moe, maar dat is een niet al te beste eigenschap. Wil je niet veel liever je eigen boontjes doppen en écht zelfstandig zijn? Het is niet fijn om altijd afhankelijk te blijven van anderen. Zorg er dus voor dat je de nodige kennis en vaardigheden in huis hebt om in je eigen behoeften te kunnen voorzien.

Weegschaal

Neem belangrijke beslissingen pas als je er echt klaar voor bent. Wanneer je nog niet zeker weet of je ergens volledig achter staat, kun je je ook niet volledig geven en dat zou jammer zijn van je mogelijkheden. Het is nu zeker een goed moment om de dingen te veranderen waar je toch al niet tevreden over was. Gooi niet je hele leven overhoop, maar kijk kritisch welke punten in je leven wel een nieuw likje verf kunnen gebruiken. Dit kun je zowel letterlijk als figuurlijk opvatten.

Schorpioen

Het is een goed idee om wat professioneel advies te vragen voor je financiën. Het zou er wel eens heel nieuw licht op kunnen werpen. Onderneem niet al te veel actie. Het is verstandiger om wat meer tevreden te zijn met wat je hebt. Ga dus ook niet te veel winkelen, want je hebt op dit moment niet echt een buffer. Dat extraatje komt pas later. Als je meer goede raad nodig hebt, klop dan eens aan bij je familie. Zij kennen jouw ware zelf waarschijnlijk het beste en komen dus met een passend advies.

Boogschutter

Aan alle kanten worden je leningen aangesmeerd. Je kunt probleemloos een auto of keuken aanschaffen. Laat je toch niet verleiden om je diep in de schulden te steken. Daar kom je op een later tijdstip mee in de problemen. Je zult merken dat je je prima kunt redden zonder al die kleine luxe, dure dingetjes. Wanneer een vriend of vriendin je even wat minder opzoekt, maak daar dan geen probleem van, waarschijnlijk heeft hij of zij gewoon even wat ruimte voor zichzelf nodig.

Lees ook: Dit is je carrièregebied volgens je sterrenbeeld

Steenbok

Wanneer een deur zich sluit, gaat er altijd weer een andere open. Raak dus niet verbitterd als iets tot een eind komt. Als alles altijd in je leven zou blijven, zou er ook geen ruimte zijn voor nieuwe ervaringen. En die nieuwe ervaring maken nou juist een rijk persoon van je. Dit is dus een mooi moment om een nieuwe investering te doen of om een nieuw gezamenlijk project te starten. Samenwerken is ook goed voor je. Je bent niet alleen meer op je eigen krachten aangewezen.

Waterman

Wanneer mensen afhankelijk van jou zijn, wees dan ook aardig tegen ze. Je hebt er weinig aan wanneer zij zich tegen jou keren. Je kunt beter als een vriendelijk en behulpzaam persoon bekend staan dan als een vrek. Bovendien is het tijd om eens serieus naar je financiën te kijken. Datgene wat je altijd voor onmogelijk hield, is nu misschien wel dichterbij dan jij dacht. Want of je het nu leuk vindt of niet, uiteindelijk draaien de meeste dingen om geld. Daarmee kun je je dromen waarmaken.

Vissen

Probeer deze dag zonder problemen door te komen. Je hebt vandaag niet de puf om onnodige ruzies of hindernissen te overwinnen. Houd je dus wat gedeisd en doe gewoon wat je moet doen. Val niet teveel op, want hoge bomen vangen veel wind. Ga vanavond lekker op de bank zitten en met een goede film of een goed boek. Wanneer je nieuwe plannen hebt voor toekomstige werkzaamheden, bespreek die dan ook met je partner. Het is fijn als jullie op één golflengte zitten.