Jouw horoscoop vandaag: Wat kunnen de sterren je vertellen?

jouw viva horoscoop vandaag

It’s all in the stars! Ons lot hebben we natuurlijk zelf in de hand, maar een steuntje in de rug van het universum kunnen we altijd gebruiken. Je weet immers maar nooit wat vandaag je brengt. Giet een sloot koffie naar binnen, scroll even door naar jouw horoscoop vandaag en je kan er weer tegenaan deze ochtend. 

Donderdag 5 december 2019

Jouw horoscoop vandaag

Zoals Natascha Bedingfield het zo mooi zei: “the rest is still unwritten” zo is het maar net. We weten niet wat de toekomst ons brengt, maar een beetje gluren in die digitale glazen bol kan nooit kwaad. Wij zeggen: doe er je voordeel mee en maak wat van deze dag!

Ram

Jij verwerkt al je problemen meestal in je eentje. Toch is dat een erg zware weg om te bewandelen. Je zou ook je partner toe kunnen laten in je gedachten en dan kun je er samen aan werken. Ook met goede vrienden kun je veel delen. Je wordt heus niet gezien als een lastpak. De ander zal het fijn vinden dat jij de dingen die jou bezighouden wilt delen met hem of haar. Dan zal hij of zij zich ook eerder geneigd voelen om met verschillende dingen naar jou toe te komen .

Dit vind je misschien ook leuk: De beste sekstips per sterrenbeeld

Stier

Veel mensen weten niet eens dat ze een ander pijn doen wanneer ze iets zeggen of doen. Jij wordt ook wel eens gekwetst, maar jij zondert je dan meteen af. Waarschijnlijk weet die ander niet eens dat hij of zij jou pijn heeft gedaan, dus zeg er gewoon wat van. Dat zorgt ervoor dat jullie relatie niet verstoord wordt. Ook kom jij dan niet in een isolement terecht. Je moet je gewoon wat stoerder opstellen. Laat soms ook eens wat dingen langs je afglijden, dat scheelt veel ergernis.

Tweelingen

Probeer open te staan voor nieuwe invloeden. Je doet de dingen graag zoals je ze gewend bent, maar het kan ook anders. Verandering is niet altijd verslechtering. Er kunnen ook heel veel goede dingen in zitten. Misschien hebben andere mensen wel heel zinnige filosofieën. Raak dus met mensen in gesprek, dan kun je misschien het één en ander oppikken. Andersom kunnen mensen natuurlijk ook van jou leren.

Kreeft

Je kunt een flinke aanvaring krijgen met een goede vriend(in) of je geliefde. Alle frustraties komen bij jullie naar buiten. Pas op dat je geen onherstelbare schade aanricht. Sommige dingen kun je gewoon beter voor je houden. Weeg dus af wat echt belangrijk is om te zeggen en wat niet. Je krijgt een nieuwtje te horen waar je oren van klapperen. Je staat er werkelijk versteld van. Weet je wel zeker dat het waar is?

Leeuw

Besteed vandaag eens wat meer tijd aan iemand die je dierbaar is. Je zegt heel vaak hoeveel hij of zij voor je betekent, maar af en toe moet je daden stellen. Koop een leuk cadeautje, of trek er samen op uit. Er zijn zoveel dingen die je samen kunt ondernemen. Het gaat puur om het samenzijn, werkelijk contact met elkaar hebben. Je hebt een paar (lichamelijke) klachten die de komende tijd een grote rol kunnen gaan spelen.

Wist je dat? Dit zijn de karaktertrekken per sterrenbeeld waar mensen jaloers op zijn

Maagd

De plannen die zich heel langzaam in je hoofd hebben ontwikkeld, blijken een steeds grotere kans van slagen te hebben. Ze begonnen als vage ideeën, maar ondertussen zijn ze redelijk uitgekristalliseerd. De volgende stap is om er iets mee te gaan doen. Vraag hulp aan mensen die daarin iets voor je kunnen betekenen. Het is belangrijk dat je je einddoel voor ogen houdt. Op die manier zul je altijd weten wat je volgende stap zal zijn.

Weegschaal

Je raakt in een pijnlijke affaire verwikkeld. Je zult al je tact moeten aanwenden om er enigszins verder in te komen. Wanneer het hard tegen hard gaat, blijven beide partijen op hetzelfde punt steken. Probeer een compromis te sluiten, wanneer je de ander niet gewoonweg te slim af kunt zijn. Het is in ieder geval belangrijk dat je niets gaat forceren. Dit is niet het moment om brute kracht te gebruiken. Pak dit met beleid aan.

Schorpioen

Wanneer je een nieuwe relatie of vriendschap op wilt bouwen, kun je dat het beste rustig aan doen. Jullie zijn zo verschillend, dat jullie elkaar kunnen aanvullen. Toch kunnen jullie op bepaalde punten ook erg botsen. Weet je zeker dat je je fijn voelt bij dit contact? Het is namelijk niet de bedoeling dat je je ondergeschikt voelt. Jij bent jezelf en daar zou je je goed bij moeten blijven voelen. Ga jezelf dus niet veranderen om het de ander naar de zin te maken.

Boogschutter

Je voelt je vandaag een beetje een vreemde in je eigen huis. Je hebt zin om er op uit te trekken, of lekker buiten bezig te zijn. Het is misschien een goed idee om een korte vakantie in te lassen. Daarna zul je je weer helemaal thuis voelen op je eigen plek. Bovendien kun je veel nieuwe inspiratie opdoen in een andere omgeving. Een kleine verandering in je huis kun overigens ook al een groot effect hebben. Het zal voelen als een metamorfose.

Lees ook: Dit is je carrièregebied volgens je sterrenbeeld

Steenbok

Op het moment wil niets lukken. Je kunt mensen telefonisch niet bereiken, de berichten die je zou krijgen komen maar niet en dan crasht je computer ook nog eens. Het lijkt wel alsof je even niet mag communiceren. Je wordt er helemaal gek van, want je moet nu juist zoveel regelen. Misschien is het een teken. Doe het even rustig aan, wordt jou gezegd. Dat is nog niet eens zo gek. Toch?

Waterman

Het is verstandig om regelmatig je saldo te checken. Je geeft geld uit als water en je hebt het niet eens in de gaten. Het is ook een handige truc om contant geld op te nemen. Daarmee mag je dan een bepaalde periode doen. Zo heb je overzicht over je uitgaven en je kunt niet over je limiet gaan. Verder heb je weinig te klagen. Je hebt leuk contact met je vrienden en ook op je werk gaat het je voor de wind.

Vissen

Ook al ondervind je soms weerstand, laat het dan niet afweten. Je hebt zoveel te winnen, laat het dus niet liggen. Je hebt nogal snel de neiging om het op te geven, maar dat is niet zo verstandig. Schroom je niet om je waardering voor een ander te laten blijken. Het is niet alleen een goede eigenschap, die ander zal zich er ook veel beter door voelen. Jij krijgt toch ook graag complimentjes?

Bron