Jouw horoscoop vandaag: Wat kunnen de sterren je vertellen?

jouw viva horoscoop vandaag

It’s all in the stars! Ons lot hebben we natuurlijk zelf in de hand, maar een steuntje in de rug van het universum kunnen we altijd gebruiken. Je weet immers maar nooit wat vandaag je brengt. Giet een sloot koffie naar binnen, scroll even door naar jouw horoscoop vandaag en je kan er weer tegenaan deze ochtend. 

Vrijdag 3 april 2020

Jouw horoscoop vandaag

Zoals Natascha Bedingfield het zo mooi zei: “the rest is still unwritten” zo is het maar net. We weten niet wat de toekomst ons brengt, maar een beetje gluren in die digitale glazen bol kan nooit kwaad. Wij zeggen: doe er je voordeel mee en maak wat van deze dag!

Ram

Je mag je gerust eens helemaal laten gaan tijdens het online shoppen. Waarom ben je toch zo zuinig voor jezelf? Je hebt er keihard voor gewerkt, dan mag je er toch ook wel eens van genieten? In je relatie kun je rekenen op een spannende verrassing. Ook al houd je hier niet van, deze zul je niet snel vergeten. Je denkt na over een project of onderneming voor de toekomst, iets leuks: samen op vakantie, kinderen verzorgen of aan iets creatiefs beginnen.

Dit vind je misschien ook leuk: De beste sekstips per sterrenbeeld

Stier

Je bent vandaag licht ontvlambaar. Kijk vandaag uit met gloeiende voorwerpen of conversaties. Het kan zijn dat je je mond brandt aan te hete koffie of thee, of een verhitte discussie. Het is dus uitkijken geblazen. Vandaag zul je anderen nodig hebben om jou net dat laatste zetje te geven dat je nodig hebt om je doel te bereiken. Vlak voor de eindstreep twijfel je.

Tweelingen

Je houdt van bezigheden die voldoende opbrengen én de juiste afwisseling bieden. Advies van je naasten kun je goed gebruiken. Je zet je graag in voor iets wat een grotere groep ten goede komt, maar in je eentje is dat lastig. Samenwerking met anderen kan ineens ontstaan. Samen met je partner of vriend(in) kan het leuk zijn om iets te ondernemen wat je nog niet eerder hebt gedaan. Vandaag kunnen er mooie nieuwe plannen uitgewerkt worden.

Kreeft

Met je partner, collega of vriend(in) ben je als twee handen op één buik, of jullie botsen nogal, waardoor jij nu je eigen weg kiest. Dat hoeft niets dramatisch te betekenen als het over een dagelijkse kwestie gaat. Een ouder of wijzer persoon geeft raad, maar eigenlijk was je er zelf al uit. Ga niet eigenwijs en lekker contrair aan de gang als je van iemand advies krijgt. Je volgt dat advies alleen maar niet op omdat je geen zin hebt om te luisteren.

Leeuw

Je kunt vandaag advies krijgen waar je iets aan hebt. Dat komt ook omdat jij overal wel een mogelijkheid in ziet. Je relatie heeft er wel eens beter voor gestaan. Jullie zitten momenteel op een compleet andere golflengte. Hierdoor zou de bom wel eens kunnen barsten. Zoek naar de oorzaak. Je bent weer ouderwets ambitieus: het liefste wilde je gisteren nog die topfunctie. Helaas werkt het niet zo. Het is nu gewoon even afwachten en accepteren.

Wist je dat? Dit zijn de karaktertrekken per sterrenbeeld waar mensen jaloers op zijn

Maagd

Doe iets met de dingen waarvan jij stiekem vindt dat ze een beetje afwijken van jouw normale koers. Om die dingen gaat het juist. Je partner is helemaal blij met je en daar fleurt je relatie helemaal van op. Alsof de duivel ermee speelt, heeft iemand hulp nodig terwijl jij daar geen zin in hebt. Misschien gaat het om iemand die alleen is. Drie keer raden wie dit keer voor moeder Theresa mag spelen. Maar ja, in deze tijd kan het gewoon noodzakelijk zijn.

Weegschaal

In je relatie cijfer je jezelf iets te veel weg. En dat is nergens voor nodig. Kom op voor je eigen behoeften en wensen. Je intuïtie is ijzersterk. Negeer die niet. Maak er zoveel mogelijk gebruik van. Vermijd (te) drukke plekken en neem op tijd een moment voor jezelf. Terwijl je zo van zekerheden houdt, word je nu geplaagd door twijfels. Wel of niet verhuizen, van baan veranderen, wel of niet doorgaan met die relatie? Komt tijd, komt raad.

Schorpioen

In je relatie neig je momenteel naar een soort slachtofferrol. Daar kom je niet verder mee en het bevordert de sfeer niet. Zeg hem of haar liever wat je wensen of verlangens zijn. Dan kan er iets aan gedaan worden. Je energiepeil is zeer laag. Eis dan ook niet teveel van jezelf. Je zult de lat voor jezelf iets lager moeten leggen dan je de laatste tijd gewend was. Ga vooral kleine concrete uitdagingen aan die een redelijke tot goede kans van slagen hebben.

Boogschutter

Geen snoeppot is veilig voor je. Je hebt moeite met grenzen stellen en je bewuste eetpatroon moet er dan ook helemaal aan geloven. Helaas heb je momenteel wel budgetlimieten. Vermijd impulsief koopgedrag. Je ego is weer ouderwets groot. Je duldt geen kritiek en je bent te eigenwijs. Dat betekent een aantal botsingen en confrontaties. Zeker wat werk betreft kan dit een probleem zijn.

Lees ook: Dit is je carrièregebied volgens je sterrenbeeld

Steenbok

Je hebt het gehad met je image, je uiterlijk. Je vindt dat het tijd is voor een metamorfose. Bijvoorbeeld een ander kapsel, of een andere haarkleur. Je hebt zin om zelf te gaan experimenteren en jezelf een nieuwe stijl aan te meten. Dat is prima, maar sla je er niet te ver in door? Je krijgt vandaag een zinnige tip en ook al kost het je veel moeite, het is op dit moment verstandig om het op te volgen. Je bent erg opgelucht. Je krijgt beter nieuws dan verwacht.

Waterman

Als single val je als een blok voor iemand. Met woorden kun je niet veel doen, met daden wel maar wees nu behoudend, want er is iets dat jou tegenhoudt om er iets leuks van te maken. Doe even niets in groepsverband maar probeer het zelf een beetje gezellig te maken. Jij kunt vandaag niet zonder agenda want het wordt een hectische periode, maar met een gedegen planning kun je er zonder kleerscheuren doorheen komen. Probeer ook om genoeg aan jezelf toe te komen.

Vissen

Investeer eens in een cursus of opleiding, daar pluk je op de lange termijn de vruchten van. En probeer ook je partner eens wat extra aandacht te schenken. Die komt namelijk al een tijdje op de tweede plaats en dat heeft hij of zij niet verdiend. Er staat voor vandaag of morgen aan afspraak gepland waar je je heel erg op verheugt. De kans is echter zeer groot dat deze afspraak niet doorgaat. Probeer daar niet te veel van te balen want het is nu even niet anders.