Jouw horoscoop vandaag: Wat kunnen de sterren je vertellen?

volle maan juni 2020

It’s all in the stars! Ons lot hebben we natuurlijk zelf in de hand, maar een steuntje in de rug van het universum kunnen we altijd gebruiken. Je weet immers maar nooit wat vandaag je brengt. Giet een sloot koffie naar binnen, scroll even door naar jouw horoscoop vandaag en je kan er weer tegenaan deze ochtend. 

December 2020

Jouw horoscoop vandaag

Zoals Natascha Bedingfield het zo mooi zei: “the rest is still unwritten”. Zo is het maar net. We weten niet wat de toekomst ons brengt, maar een beetje gluren in die digitale glazen bol kan nooit kwaad. Wij zeggen: doe er je voordeel mee en maak wat van deze dag!

Ram

Laat je niet intimideren door iemands prestige of reputatie. Geloof het of niet: je bent uit hetzelfde hout gesneden. Er hangt een speciaal aura om jou heen; anderen steunen en geloven in je. Blijf ethisch in alles wat je doet. Pas op voor overconsumptie; een afspraak kan uit de hand lopen. Binnen een relatie kan zich spanning hebben opgehoopt, maar als je echt van elkaar houdt, kan het nog goed komen. Houd woede en emotionele eisen binnensmonds.

Stier

Ga vandaag niet binnenvetten. Spreek uit wat je dwars zit. Als je alles binnenhoudt, kan de boel ontzettend hard ontploffen en kun je het misschien niet meer in de hand houden. Hetzelfde geldt voor jouw spijsvertering. Houd het niet te lang op, want daar krijg je ontzettende buikpijn van, of misschien nog wel heftiger klachten. De aanlokkelijke mogelijkheden die vandaag lijkt te bieden, kunnen uiteindelijk helaas lasten blijken te zijn.

Tweelingen

Je ontmoet een zeer interessant persoon. Vanaf het eerste moment klikt het helemaal tussen jullie. Je hebt al snel in de gaten dat jullie veel van elkaar kunnen leren en dat jullie veel aan elkaar zullen hebben. Je bent liever lui dan moe, dat is algemeen bekend. Normaal gesproken kom je daar prime mee weg, maar nu niet. Je stuit op weerstand in je directe omgeving. Laat je van je beste kant zien, dan is het zo weer vergeten. Verder zit je goed in je vel.

Kreeft

Het is een fijne dag om bij jou in de buurt te zijn. Je wordt extra zorgzaam en ontfermt je over de mensen om je heen. Misschien kook je een uitgebreide maaltijd voor je vrienden, misschien geef je iemand een welverdiend compliment, misschien wordt het een ontspannende massage. Vandaag geef je alles wat je hebt. Je maakt je druk over werkzaken, maar stiekem gaat het eigenlijk best goed. Achter de schermen zijn belangrijke mensen zeer over je te spreken.

Leeuw

Soms is het zonneklaar wat de oplossing voor een probleem is, maar je wilt het gewoon niet zien. Als je zachtjes richting de liefde geduwd wordt, maak je de droom eindelijk waar. Als het even meezit, ben je in balans. Dat betekent dat een vervelende opmerking van iemand anders jou ook niet zo snel uit jouw evenwicht brengt. Het is weer tijd voor gezelligheid. Je kunt meer dan anders gericht zijn op jouw vrienden en je wilt genieten van leuke dingen.

Wist je dat? Dit zijn de karaktertrekken per sterrenbeeld waar mensen jaloers op zijn

Maagd

Je hebt je mening klaar over iemand bij je in de buurt. Toch zul je die mening moeten bijstellen, er gebeuren namelijk wat dingen die je niet had verwacht. Gelukkig ben je flexibel genoeg om toe te geven dat je het bij het verkeerde eind had. Je kunt het met je geliefde oneens zijn maar door samen te praten kom je er uit. Door ontwijkend te doen ontstaat een gapende kloof. Als je humeurig bent, zal men je eerder uit de weg gaan dan gezelschap houden.

Weegschaal

Doe jezelf een plezier en kijk niet op een paar centen. Naarmate je beter voor jezelf zorgt, voel je je prettiger. Gehuwden moeten wel met hun partner overleggen als ze veel geld willen uitgeven, zodat daarover geen conflict ontstaat. Dring niet aan op iemands steun als diegene zich daar niet goed bij voelt. Een potentiële partner zal liever afstand bewaren als je nu onstabiel bent. Vervelende financiële restricties nu zullen later voor opluchting zorgen.

Schorpioen

Contacten zijn belangrijk, dus probeer je netwerk flink wat uit te breiden. Maak vervolgens ook verstandig gebruik van dat netwerk, houd contact met mensen. Je zult merken dat je dingen niet zo snel afleert. Als je met een nieuw initiatief wilt starten, wacht dan nog eventjes. Je bent optimistisch en je kunt het gevoel hebben dat je de hele wereld aankunt. Dat is helemaal terecht en als je nieuwe kansen aangeboden krijgt, grijp ze dan met beide handen aan.

Boogschutter

Je bent een tijd op eenzelfde punt in je leven blijven steken. Dat was even rustgevend, maar het werd wel weer eens tijd voor wat beweging in je persoonlijke ontwikkeling. Nu is het dan eindelijk zover. Je voelt je er fijn bij, want je lijkt wel een nieuw persoon te worden. Het is belangrijk dat jij je manier van communiceren eens onder de loep neemt. Hoe men op jou reageert is natuurlijk erg afhankelijk van de wijze waarop je de wereld tegemoet treedt.

Lees ook: Dit is je carrièregebied volgens je sterrenbeeld

Steenbok

Op het program: een mix van lichtheid en zwaarte. Er worden emoties losgeweekt. Grote kans dat je wakker werd met diepe gedachten. Zodra de nadruk doorschuift, realiseer je je dat je het veel te druk hebt om je zorgen te maken over dat soort dingen. Je hebt het meer onder controle dan je denkt. Het voelt alsof alles één grote chaos is, maar in werkelijkheid valt dat reuze mee. Focus een tijdlang op iets wat niets met jou en je leven te maken heeft.

Waterman

Wat je ook wilt met je leven, of het nu een compleet nieuwe start is of het ontwikkelen van goede oude talenten, of het nu het krijgen van kinderen is of juist ontsnappen uit de 9-tot-5-routine – alles lukt. Verzamel mensen om je heen die je graag mag. Denk niet aan mogelijke voordelen of dreigende tegenvallers, vervolg gewoon de weg naar succes die je bent ingeslagen. Je kunt een zekere mate van onrust voelen, wat tot onvoorzichtigheid kan leiden.

Vissen

Je klaagt altijd dat je het te druk hebt. Je kunt daar zelf veel aan veranderen. Je zou bijvoorbeeld je tijd beter kunnen indelen, of je taken kunnen structureren. Je geniet van lekker eten. Je krijgt er geen genoeg van. Wees dan ook niet verbaasd als je broek niet meer dicht kan. Ga iets doen met de mensen die belangrijk voor je zijn. Neem niet teveel risico’s. Houdt de dingen zelf in de hand, dan houd je de resultaten zo veel mogelijk onder controle.