Voor de kattenliefhebber! Kittens met krullen

Labradoodle move over. De mix van een labrador en Franse poedel kennen we, maar wat dacht je van deze kittens met krullen. Zijn ze niet snoezig…

Lees ook: angry cat: waarom je kat zo lang boos op je kan blijven

Krullen

De ‘Selkirk Rex’ is kort- of langharig met krullen. Het diertje komt uit de Verenigde Staten en wordt ook wel ‘schaapjeskat’ genoemd (begrijpen wij). De kat heeft over z’n hele lichaam krullen, maar vooral bij z’n nek en de staart zijn ze goed te zien. Behalve dat ze ontzettend cute zijn om te zien, zijn ze ook nog eens heel lief. De kleine krulhaar kan goed samen met je andere geliefde viervoeters (honden en katten).

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Borstelen

Hoewel je zou denken dat je de vacht van deze snoezepoes goed moet verzorgen, is dit niet het geval. De pluche vacht kan je het beste met rust laten. Is een kambeurt toch nodig? Gebruik dan een borstel met grove pennen en zachte ronde punt voor de vacht van je lieveling.

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

 

 

Viva's Naomi (28) droomde ooit van een glansrijke carrière als actrice, maar heeft uiteindelijk gekozen voor journalistiek. In haar vrije tijd staat ze graag haar vrouwtje in de sportschool. Is een te grote dierenvriend (bus gemist omdat ze een kat aaide) en heeft een zwak voor roze koeken. En dan vooral in combinatie met Netflix en haar beste vriendinnen.