Dat verdient een Pluym!

familie pluym

Stel: je neefje komt op bezoek en je wilt de goeie tante uithangen. Of moeder. Of buurvrouw. Meet de familie Pluym. Dankzij dit vrolijke gezin oefenen kinderen thuis met wat ze op school leren. Leerzaam, leuk en een boost voor hun zelfvertrouwen.

Thuis bij de Pluympjes

Met je computer of tablet én de familie Pluym krijgen kinderen uit groep 4, 5 en 6 de leukste verhalen voorgeschoteld. Maar er is meer, want dankzij dit online thuisoefenprogramma oefenen ze ook nog eens met taal en rekenen op basis van de stof die ze op school hebben gehad. Een oefenmoment per dag kan al een groot verschil maken. De familie Pluym is ontwikkeld door onderwijsexperts van Malmberg, uitgever van de meestgebruikte taal- en rekenmethodes.Familie pluym

En: hoe was het?

VIVA’s testpanel, bestaande uit 113 testers, mocht een maand met de Pluympjes doorbrengen. En, beviel het? 96 procent vindt het fijn dat het programma aansluit op wat de kinderen op school geleerd hebben en 98 procent is tevreden met de uitstraling en vormgeving. Verder vinden de testers het programma leuk, leerzaam en inhoudelijk (96 procent). “De Familie Pluym is een goede ondersteuning van het schoolthema. Het niveau is wat hoger dan wat mijn zoon op school leert, maar dat maakt niet uit. Kinderen moet je uitdagen,” vindt Corina. “Met het programma kunnen ze lesstof oefenen, maar tegelijkertijd vinden ze het ook leuk om te doen,” zegt tester Chantal. En welk cijfer geven ze de familie Pluym? Een dikke 8!

TEST HET NU!
Ga naar malmbergvoorthuis.nl/familiepluym voor een gratis proefmaand.