Een momentje voor jezelf met kinderen

Ziggo

Ieder mens heeft quality time nodig, maar soms is dat best lastig met kinderen. Hoe kan het tv-kijken anno 2015 jou helpen om vaker een momentje voor jezelf te pakken?

Samen op de bank als je kids naar bed zijn
Niets is lekkerder dan samen op de bank ploffen nadat jullie de kinderen in bed hebben gestopt. Steek de kaarsjes aan en ontkurk een goede fles wijn. Kruip tegen je man aan en kijk met de MyPrime Horizon Go app van Ziggo naar een mooie, romantische film. Klik hier om deze handige app te downloaden.

Neem een warm bad
Een warm bad werkt heel ontspannend en neemt maar een paar minuutjes in beslag. Laat je je kids liever (nog) niet alleen terwijl jij in bad zit? Verhuis dan hun speelgoed naar de badkamer en laat ze daar lekker spelen, terwijl jij geniet van een momentje voor jezelf.

Series kijken zonder iets te missen
Met kinderen is het lastig om een strak schema aan te houden, daarom kan het zo zijn dat je nét te laat inschakelt voor je favoriete serie. Geen paniek, want je hoeft geen moment te missen met Replay TV van Ziggo. Hiermee kan je tijdens een reeds gestart programma direct terug naar het begin. Maar je kunt ook een week lang kosteloos programma’s terugkijken, ook die van RTL. Het enige wat je hiervoor nodig is, is een Horizon Mediabox.

Ga een blokje om
Een goede manier om je batterij weer op te laden is door een blokje om te gaan. Dit kan heel makkelijk met je kind in de kinderwagen of op hun fietsje naast je. Adem de frisse lucht goed in en focus je op je ademhaling. Op deze manier word je weer helemaal zen.

Ontspan tijdens het koken
Koken werkt voor sommigen heel ontspannend, vooral als je het kan doen terwijl je kijkt naar je favoriete programma. Terwijl je zoon of dochter rustig voor de televisie zit, kan jij met de Horizon Go app van Ziggo op je tablet live tv kijken. Handig!

Wil je meer informatie over alle voordelen van deze functies van Ziggo? Klik dan hier.