Leuke dingen blijven doen met kids

Ziggo

Volgens velen is het over met de pret zodra je een kind op de wereld hebt gezet. Want nachtenlang doorhalen met vriendinnen, gezellig natafelen met familie of met vrienden picknicken in het park kan natuurlijk écht niet meer zodra je gebaard hebt. Of toch wel? Check deze tips om dingen te doen die je vroeger deed, maar dan gezellig met je kids.

Ga naar een kindvriendelijke restaurant
In kindvriendelijke restaurants worden je kinderen bezig gehouden met een kleurplaat, het tofste speelgoed in de speelhoek of door koks die koekjes met ze bakken. Superfijn, want zo heb jij even quality time met die goede vriendin die je al zo lang niet gesproken hebt.

Geniet van een rustige picknick
Picknicken is fijn met kinderen omdat ze de ruimte hebben om te spelen en nieuwe vriendjes te maken. Stop bij je picknickmand wat speelgoed waarmee ze zich buiten kunnen vermaken, zoals een bal of springtouw. Ze zijn hiermee de hele middag zoet, terwijl jij lekker bij kan kletsen met vriendinnen. Een win-winsituatie dus!

Laat ze een vriendinnetje of vriendje meenemen
Kinderen kunnen elkaar als de beste vermaken. Laat ze dus een vriendinnetje of vriendje mee naar huis nemen als jij eens goed wilt bijkletsen met die oud-collega.

Dineer met vrienden
Laat je kids serveerster of kok spelen tijdens een diner met vrienden. Zo betrek je ze bij het etentje en laat je ze belangrijk voelen. Wedden dat niet alleen jij, maar ook zij een fantastische avond hebben?

Kijk je ouders/beste vriendin/buurmeisje lief aan
Samen met je man een nachtje weg? Dan kun je het beste je ouders/beste vriendin/buurmeisje lief aankijken om een keertje op je kids te passen. Zo kunnen zij lekker rustig slapen, terwijl jullie een romantische avond beleven.

Afleiding gegarandeerd

Leuk die tips, maar soms kom je terecht in een situatie waarbij je kids echt even klaar zijn. Als Ziggo klant heb je dan altijd een laatste optie: de Horizon Go app. Hiermee kunnen ze overal in Nederland kosteloos live televisiekijken, of ze nou op de achterbank zitten of in je favoriete restaurant. Heb je thuis een Horizon Mediabox? Dan heb je Replay TV in de app en kijk je hiermee tot 7 dagen gemiste programma’s terug. Of tover de woonkamer van vrienden om in een thuisbioscoop, want met deze app kunnen ze ook hun favoriete film of serie kijken.

Wil je meer informatie over alle voordelen van deze functies van Ziggo? Klik dan hier.