Vorm in je huis: dit zijn de kaarsentrends van 2020

kaarsentrends 2020

Je bent zelf waarschijnlijk al in de weer geweest om gedraaide kaarsen te maken. Lekker bezig, maar mocht je je collectie nog uit willen breiden, dan zijn er nog veel meer kaarsentrends om 2020 toch nog een beetje gezellig te maken.

De gedraaide kaars dus, hipper dan hip, in alle mogelijke kleuren die je maar kan bedenken. Van pasteltinten tot goud en van felle kleuren tot gespikkeld: met zo’n exemplaar in je vensterbank steel je gegarandeerd de show.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Yay ! Candles season 🕯 __ #fabrek #designshop #living #decor #interiordesign

Een bericht gedeeld door FABREK (@fabrek_) op

Kaarsentrends 2020

Sowieso zit je met kekke vormen dit jaar helemaal goed. Nee, je hebt geen kronkel in je hoofd, zo’n bijzondere variant staat gewoon hartstikke hip. En wat dacht je van een kaars gebaseerd op het vrouwenlichaam? You light the room on fire, baby. Oké, wel voorzichtig zijn natuurlijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

These shapes. 💜💗🤍 All candles are hand-poured in Utrecht, the perfect handmade gift.

Een bericht gedeeld door BRINGING YOU ARTSY CANDLES (@some.sisu) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Terracotta, Honey & Cacao zijn toegevoegd aan de shop! 🍯✨

Een bericht gedeeld door CHOUETTE (@chouettenl) op

Kan niet gek genoeg

Ook qua kandelaar kan het niet gek genoeg. Ja, je mag hierbij best over de top gaan. Een krokodil met een gedraaide kaars in zijn bek? Dat vinden wij niet raar, maar maakt jouw inrichting gewoon extra bijzonder. Nel Veerkamp zou trots op je zijn geweest in ieder geval.

Milieuvriendelijk

Niet alle kaarsen zijn even goed voor het milieu. Maar veel van bovenstaande opties zijn al goed bezig: zij maken hun producten van plantaardige was. Denk hierbij aan bijvoorbeeld lijnzaad, kokos of soja. Een stuk minder schadelijk en minstens net zo mooi. Lastig kiezen nog, uit alle kaarsentrends van 2020.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Books and candles hè! No better combination for this autumn.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #kaarsen #handgemaakt #utrecht #duurzaam #booksandcandles⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #ambacht#vegancandles #ondernemendevrouwen #crueltyfree #ecofriendly #handpoured #candles #plantbased #vegankaarsen #ikkooplokaal #cadeauidee #sojakaarsen #candlelove #madeinthenetherlands #dutchbrand #makersgonnamake #candlemaking #sustainable #duurzaamwonen #duftkerzen #geurkaars #soywaxcandles #slowliving #odeaanambacht #ondernemer

Een bericht gedeeld door Brandt (@brandtkaarsen) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Libelle | Beeld: Instagram, Unsplash
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!