ABOUT YOU kortingscode voor 15% korting

» ABOUT YOU kortingscode | Klik hier «

Er is in juli een ABOUT YOU kortingscode voor 15% korting beschikbaar + welkomstkortingen tot 70%. ABOUT YOU is jouw persoonlijke online shop in fashion. Hier vind je talloze topmerken in de mode, voor hem, haar en kids. Speciaal voor alle VIVA-lezeressen is deze deal opgezet, want van shoppen krijgen we nooit genoeg. Voordelen van de ABOUT YOU online shop zijn de snelle levertijd, ruime keuze en gratis verzending op al je aankopen! Eventueel kan je ook gebruikmaken van de extra service door te kopen op rekening. Maar wat je ook doet, gebruik onze ABOUT YOU kortingscode voor direct 15% korting op je bestelling.

Outfits ook met 15% korting

Deze kerst ga je voor je outfits en cadeaus ook naar ABOUT YOU. Voor inspiratie en tips kan je profiteren van de superleuke kerstpagina in dit fashion warenhuis. De filmpjes en de verhalen achter de producten vind je ook terug in de kerstspecial. Tip: hier kan je ook de kortingscode gebruiken die VIVA beschikbaar heeft gesteld.

waardebon about you kortingscode

All ABOUT YOU

Deze nieuwe fashion shop gaat de concurrentie aan met die andere grote online warenhuizen. Alleen nu draait het allemaal om jou; ‘all about you‘! Leuk detail is dat het logo zelfs in jouw naam verandert als je bent ingelogd. Dus er staat geen ‘YOU’ meer, maar bijvoorbeeld ‘ABOUT KELLY’. Buiten deze grafische personalisatie vind je het ook terug als je zoekt naar mode-artikelen. Er wordt tijdens je shopping spree steeds beter gefilterd op wat jij leuk vindt!

TOF! Het logo op de site wordt zelfs jouw naam

Shop online voor mode

Bij ABOUT YOU shop je online voor mode. Zo kan je hier terecht voor kleding van honderden merken. Van shirts tot jassen voor een harmonieuze uitstraling. Ook voor zakelijke broeken of juist casual vind je een ruim assortiment aan soorten en maten. Niet te missen zijn ook de schoenen in alle soorten en maten. Kortom een uitgebreide assortiment in damesmode, herenmode en kindermode.

kortingscode waardebon about you

ABOUT YOU Kortingscode van deze week

Met onze unieke ABOUT YOU kortingscode (waardebon code) kan je direct 15% korting verkrijgen op je hele bestelling. De minimale orderwaarde om de code te kunnen gebruiken is laag, en bijna alle merken doen mee. Kortom: wacht niet te lang, want alleen deze maand kan je direct profiteren van deze 15% kortingscode in de online shop van ABOUT YOU.

» ABOUT YOU kortingscode* | Klik hier «

Hoe werkt een ABOUT YOU kortingscode/waardebon?

Waar vul je de ABOUT YOU kortingscode precies in? Wij vertellen je hier hoe een kortingscode/waardebon werkt bij ABOUT YOU. Bij je bestelling ga je vier stappen af:

  1. Shoppen
  2. Jouw gegevens
  3. Betaalgegevens
  4. Bestellen

Bij stap 4 kan jij je de kortingscode invullen. Onder de tabel ‘Hoe wil je betalen’ vind je de button ‘waardebon inwisselen’. Hier wordt aangegeven dat je hier de ABOUT YOU waardebon code kan invullen en inwisselen. Je ziet direct de korting terug voor je bestelt. Zie hieronder de voorbeeld afbeelding.