Adidas – sportartikelen

Adidas kortingscodes, review, bezorg- & contactinfo - januari 2020

✭✭✭✭✩ – De meeste vrouwen kennen het merk Adidas natuurlijk wel. Van de vette sneakers, de sportkleding en de heerlijke truien die leuk staan bij je vriend, maar zelf het liefst aantrekt. Omdat dit merk een van de populairste ter wereld is, hebben wij, van de VIVA-redactie, even goed gekeken hoe de webshop van deze fashion -en sportgigant in elkaar steekt. En we zijn aangenaam verrast! We zullen even uiteenzetten wat we hebben gevonden.

Uitgebreide website

Wat ons direct is opgevallen aan de website van Adidas is de vele opties en verschillende pagina’s. Zo navigeer je lekker makkelijk over de gehele webshop. Je kunt specifiek zoeken op sportkleding, sneakers, de populairste producten, of (en dan sprak ons natuurlijk het meeste aan) de sale pagina’s! Hier vind je alle producten welke in de aanbieding zijn en met hoge kortingen over de digitale toonbank vliegen. Kaching!


Adidas online shop

Product: Kleding, accessoires
Verzendkosten: €0,-
Gratis Verzending: vanaf €0,-
Retourneren: gratis
Levertijd: 4 – 9 werkdagen
Klantenservice telefoonnummer: 0800-0201240
Klantenservice mail: klantenservice@adidas.nl

Geweldige service

Alle koopjes en goede producten zijn natuurlijk top, maar een goede service moet daar natuurlijk wel bij passen. We hebben even een onderzoekje gedaan en probeerde de klantenservice op verschillende manieren te bereiken, met allerlei vragen. Overal werden wij geweldig en vriendelijk geholpen. Zo kwamen we er ook achter dat veel bestellingen gratis bezorgd worden en ook kosteloos geretourneerd kunnen worden als je niet tevreden bent.

Nieuwe releases

Bij Adidas word je ook goed op de hoogte gehouden van de nieuwste releases op fashion gebied. Zo weet je na één oogopslag wanneer de nieuwste Yeezy’s in de winkel liggen, of wanneer je de nieuwe collectie hoodie’s kunt aanschaffen. Een super handige tip dus voor de echte Adidas fans!