Amazon – online warenhuis

Amazon coupons, review, bezorg- & contactinfo - januari 2020

✭✭✭✭✩ – De grootste winkel van de wereld is toch wel zeker Amazon. In ons land is er nog geen officiële winkel, maar veel Nederlanders maken toch al gebruik van deze dienst. Zo kiest ons landje voor Amazon.com voor de Amerikaanse shop of Amazon.de voor de online winkel bij onze buren, Duitsland. Op Viva.nl kun jij profiteren van kortingscodes in beide landen.

Sportkleding bij Amazon

Sportkleding voor dagelijks gebruik of wintersport kun je nu scherp geprijsd vinden op Amazon. Eenvoudig besparen met onze unieke Amazon kortingscode en direct de beste trends uit het buitenland bij jou thuis bezorgd!

Ook voor Fashion

In dit online warenhuis kun je ook voor al je kleding terecht. Alles voor haar, hem en de allerkleinste in de familie. Extra leuk: zo kun je de laatste trends uit Amerika als eerste in huis halen. Bespaar op schoenen en kleding met één van de beschikbare codes.

Amazon Family

Mama’s en papa’s opgelet! Het warenhuis heeft ook een speciale familie-afdeling waar je terecht kunt voor scherp geprijsde producten voor baby en kind. Naast kleding vind je ook voeding en verzorging, zoals bijvoorbeeld Pampers-luiers met extra korting.

In Nederland kan je ook bij Amazon bestellen!

Gratis snelle bezorging in Nederland

Amazon levert de meeste producten in Nederland vanuit Duitsland. Veel producten worden standaard gratis verzonden, dit staat altijd vermeld bij op de productpagina. Je kan ook kiezen voor Amazon Prime, je profiteer dan van gratis snelle bezorging in Nederland op al je bestellingen. Je kan nu Amazon Prime gratis een maand proberen.

Amazon aanbiedingen

Op de aanbiedingen pagina van Amazon vind je de beste deals met hoge kortingen. Elke dag zie je hier de nieuwe dag deals, aanbiedingen en coupons. Je kan ook al vooruit kijken en zien welke deals er aan komen. De kortingen lopen hier op tot wel 60%. Dat is dus wel de moeite om dagelijks even te bekijken!

Amazon marketplace

Amazon biedt naast een zeer groot eigen assortiment ook derde partijen de mogelijkheid producten te verkopen via Amazon. Hierdoor is het assortiment nog veel groter en weet je altijd dat je de laagste prijs krijgt door concurrentie tussen verschillende aanbieders.

Kortingscode Amazon

Profiteer nu van deze Amazon kortingscode die onze vrienden bij e-Kortingscode aanbieden! Eenvoudig besparen op dagelijkse producten en de mooiste hebbedingetjes.

  1. Plaats je producten in je winkelwagen
  2. Tijdens het afrekenen klik je op betaalmethoden
  3. Daar kan je onderaan de optie ‘cadeaubonnen en promotiecodes’
  4. Wanneer je hier op klikt verschijnt er een vak waarin je je Amazon kortingscode kan invoeren
  5. Klik nu op ‘toepassen’ en je korting wordt direct verrekend