Beerwulf – bierpakketten

Beerwulf kortingscodes, bezorginformatie en contactgegevens - januari 2020

✭✭✭✭✩ – De redactie van VIVA is dagelijks bezig met al haar lezeressen te helpen met de leukste webshops voor kleding, kinderspullen, cosmetica, woonaccessoires en meer. Dit is natuurlijk super voor ons, maar af en toe verdient manlief, of vriendlief ook wat. Om die reden hebben we gekeken welke webwinkels mannen zouden kunnen aanspreken. Wij vrouwen weten soms niet helemaal wat er in het hoofd van onze vent omgaat, maar één dingen weten we wel; mannen houden van bier! Zo hebben we dus de leukste webwinkel gevonden voor het bestellen van speciale biertjes en accessoires. Hiermee kunnen we jullie vast helpen met het volgende verjaardags-, sinterklaas-, kerst-, paas-, of “gewoon zomaar”-cadeau.

Wat bestel je allemaal bij Beerwulf?

Oké, toegegeven heeft de redactie van VIVA vrij weinig verstand van bier en alle toebehoren. Om die reden heeft het ons even gekost om te onderzoeken wat nou wel, en niet graag gedronken wordt, maar het is ons gelukt! Zo kunnen we je vertellen dat je bij Beerwulf een zeer goed assortiment hebt aan verschillende soorten bieren. Houdt jouw vriend, of man, van een Pale Ale? Pilsner? Stout? Tapbier? Bier uit blik? Of juist uit fles? Het maakt allemaal niks uit, want Beerwulf heeft het allemaal!


Beerwulf online shop

Product: Drinken
Verzendkosten: €4,95
Gratis Verzending: vanaf 16 flessen
Retourneren: gratis
Levertijd: 1 – 2 werkdagen
Klantenservice telefoonnummer: 0800-2337985
Klantenservice mail: Gebruik het contactformulier

Speciale pakketten en bestellingen

Beerwulf is voor een groot deel ingesteld op leuke cadeaupakketten en bierpakketten voor speciale gelegenheden. Zo bestel je bijvoorbeeld een bier adventskalender, bockbierpakket, ontdekkingspakket, oktoberfest pakket en meer! Ook kan je bij Beerwulf hele taps en fusten bestellen. Als dat niet de droom van elke man is, dan weten wij het ook niet meer!

Voordeliger dan de winkel

Wij konden het bijna niet geloven, maar een bestelling bij Beerwulf komt bijna altijd goedkoper uit dan de supermarkt. Daarbij is het assortiment ook nog eens veel groter én wordt het gewoon aan de deur bezorgd. Win, win, win situatie dus! Daarbij is het verstandig in de gaten te houden of er speciale kortingsacties, -of codes zijn. Daarmee bespaar je soms zelfs tot 20% extra! Proost!