Blue Nile – online sieraden

Blue Nile kortingscodes, bezorginformatie en contactgegevens - januari 2020

✭✭✭✭✩ – Welke vrouw houdt er nou niet van sieraden? Ik ken er in ieder geval geen één. En om al die liefhebbers van goud, zilver, stenen en diamanten te helpen, hebben wij Blue Nile onder de loep genomen. Dit is een online juwelier, waar je alles kan kopen wat glanst, blinkt en glinstert!

Unieke juwelen

Je kunt bij Blue Nile helemaal zelf een prachtige ring, ketting, of armband samenstellen. Neem bijvoorbeeld een ring; Je kiest dan eerst de gewenste steen. Denk hierbij aan de vorm, grootte en prijs natuurlijk. Daarna kies je de kleur, maat en vorm van de ring. Op die manier kan je stap voor stap een sieraad maken die perfect past bij jouw wensen (of die van je lief natuurlijk!).


Blue Nile online shop

Product: Sieraden, accessoires
Verzendkosten: €4,90
Gratis Verzending: vanaf €100,-
Retourneren: gratis
Klantenservice telefoonnummer: 00353-1-899-1351
Klantenservice mail: serviceuk@bluenile.co.uk

Kortingen online

Bij Blue Nile zijn ze niet bang om hoge kortingen te geven. Zo kan je er, op het moment van schrijven, rekenen op 50% korting op bijna alles! Ook geven ze soms kortingscodes, waarmee je eveneens tot 50% korting kunt krijgen op verschillende sieraden en juwelen. Wij zoeken natuurlijk de beste kortingscodes voor je uit, zodat je alleen maar hoeft te klikken op de gewenste korting. Precies zoals je van ons gewend bent!