Converse kortingscode voor 20% korting

converse kortingscode

» Converse kortingscode | Klik hier «

Exclusief bij VIVA: ontvang direct 20 procent korting met de kortingscode op één van de meest populaire schoenen aller tijden! Grote kans dat je ze al weleens hebt gedragen, aangezien All Stars populair zijn onder diverse generaties. Onze vrienden van e-Kortingscode hebben daarom een Converse kortingscode beschikbaar gesteld voor 20 procent korting in de officiële online shop!

All Stars wit vs. All Stars zwart

De populairste lijn van Converse is zonder twijfel de All Stars. Deze schoenen zijn in alle kleuren van de regenboog te koop en ook met de gekste prints. Toch blijven de zwarte en de witte de meest populaire. Welke liggen er bij jou nog in de kast?

Wist je dat de Converse Chuck Taylor All Stars niet echt een nieuw design hebben sinds 1917?

Eenvoudig online Converse bestellen

Het voordeel van Converse is dat je vaak al weet welke maat je hebt! Hierdoor bestel je eenvoudig online zonder dat je daar thuis spijt van krijgt. Dus wil jij je schoenenkast nog even aanvullen? Ook voor de winter zijn deze schoenen perfect: in de film ‘Rocky’ ging Sylvester Stallone op deze schoenen zelfs trainen in de koude dagen. De leren varianten, eventueel met een winters vachtje aan de binnenkant zijn ideaal om de voetjes warm te houden.

Wist je dat de All Stars van Converse ooit waren ontworpen als hardloopschoenen?

Converse kortingscode voor 20 procent korting

Deze Converse kortingscode is maar een paar dagen geldig, dus wees er snel bij. Je kan de 20 procent korting enkel ontvangen in de officiële Converse webshop. Dus kopieer de code, plak deze in het betaalproces en je korting is direct zichtbaar in je winkelmandje!

De kortingscodes worden beschikbaar gesteld door e-Kortingscode. In samenwerking met VIVA worden er wekelijkse nieuwe deals online gezet. Hier vind je altijd de beste kortingscodes, aanbiedingen, acties, dagdeals en overige voordelen die je direct online kan afsluiten. Check e-Kortingscode.nl voor meer kortingen!