4x Domino’s kortingscodes op pizza’s

» Domino’s kortingscode | Klik hier «

YES, iedereen heeft wel een ‘guilty pleasure’, die van ons is… even wachten… PIZZA! Met de Domino’s kortingscodes bespaar je nu eenvoudig op diverse manieren bij het online bestellen van jouw favoriete avondmaal. De kortingen kunnen flink oplopen voor de hele familie. Dus profiteer snel hier op VIVA.nl! Er zijn deze weken diverse Domino’s kortingscodes beschikbaar bij e-Kortingscode en je kan hier nu direct gebruik van maken. Wij zijn zelf erg fan van de Pizza So Majestic van Domino’s. Wat is jouw favoriet? Laat het ons weten in een reactie.

Oorsprong van de pizza

De pizza is ooit ontstaan in het Middellandse Zeegebied. Al duizenden jaren werden er hier ronde broden gebakken, welke vandaag de dag nog worden gebruikt voor Turkse pizza’s.  Er zijn zelfs archeologische bevindingen dat de pizza’s door de Vikingen werd gemaakt ruim 800 jaar voor het eerste bewijs uit Italië. De komst van Italianen in de VS zorgt ervoor dat er een ‘nieuwe soort’ pizza ontstond met een dikkere bodem en korst.

Wist je dat… pizza calzone betekent letterlijk pizza ‘broekspijp’?

Soorten pizza

Wereldwijd zijn er ruim 100 soorten pizza’s te vinden. Bij Domino’s Pizza kan je ook zeker een groot aantal vinden. Er zijn zelfs varianten te vinden met gevulde korst! Welke pizza je ook kiest, bespaar eenvoudig met de Domino’s kortingscodes.

Kortingscode Domino’s Pizza

Door gebruik te maken van de Domino’s kortingscode bespaar je eenvoudig op pizza’s en broden. Je dient wel online te bestellen en de code in te voeren bij het betaalproces. Onze vrienden van e-Kortingscode zorgen goed voor je en zo kan jij eenvoudig besparen op een lekker avondmaal!

De kortingscodes worden beschikbaar gesteld door e-Kortingscode. In samenwerking met VIVA worden er wekelijkse nieuwe deals online gezet. Hier vind je altijd de beste kortingscodes, aanbiedingen, acties, dagdeals en overige voordelen die je direct online kan afsluiten. Check e-Kortingscode.nl voor meer kortingen!