Douglas – online beauty

Douglas kortingscodes, bezorginformatie en contactgegevens - januari 2020

✭✭✭✭✩ – We hebben weer iets heel erg fijns voor alle VIVA-lezeressen; een review en info over de webshop van onze favoriete parfumgigant Douglas! Zeg nou eerlijk, Douglas is de go-to winkel voor al je eau de parfums, eau de colognes, eau de toilettes, make-up en verzorging! En aangezien zij ook een webshop hebben, hebben wij even gekeken of deze fijn te gebruiken is en of je online bijvoorbeeld meer korting krijgt dan in de winkel. En oh. my. god. Wat is dit een geweldige webshop! Je profiteert van heerlijke voordelen bij een online bestelling. Zo hoef je allereerst natuurlijk de deur niet uit. Ook krijg je korting door middel van allerlei kortingscodes en aanbiedingen. Daarover lees je hieronder meer!

Wat heeft Douglas allemaal te bieden?

Douglas biedt natuurlijk het welbekende assortiment aan parfums, verzorging en make-up. Echter is de webshop zo fijn ingedeeld, dat je veel liever online shopt, dan in de Douglas winkels. Wat ons snel opviel waren de pagina’s “Brands we love” en “Sale”.

Brands we love

Op deze pagina vindt je snel en makkelijk alle topmerken van Douglas, welke zij in het zonnetje willen zetten. Het gaat hier vaak om grote merken, welke op dat moment een aanbieding of leuke actie hebben. De beste merken, tegen lage prijzen dus!

Sale pagina

De sale pagina van Douglas is onze favoriet. Hier vindt je enkel en alleen de artikelen welke in de sale zijn en dus met kortingen over de digitale toonbank vliegen. Als je hier 10 minuten op rondkijkt, heb je al je mandje vol met afgeprijsde artikelen. Wij konden ons in ieder geval niet inhouden!

Betaal minder online

Het is ons eveneens opgevallen dat er in de webwinkel van Douglas vele kortingspercentages te vinden zijn. Wij waren erg benieuwd of deze kortingen enkel in de webshop te verkrijgen zijn, of ook in de winkel. Een van de redactieleden heeft een belletje gepleegd naar een Douglas in de buurt en wat blijkt nou? Het grootste deel van de kortingen zijn alleen online te verkrijgen! Online bestellen bij Douglas is dus vaak voordeliger dan naar de winkel!

Codes?

Douglas geeft, naast de sale pagina en de vele percentuele kortingen, ook vaak kortingscodes aan nieuwe klanten, trouwe klanten en op speciale gelegenheden. Wij zagen dat zij vaak kortingen van 10% tot 30% geven. Dat kan dus op een gemiddelde bestelling zo een hoop geld schelen! Heel veel beter kan bijna niet!

  1. Kies alle producten welke je graag wilt hebben.
  2. Klik op het winkelmandje en controleer je bestelling.
  3. Vul de kortingscode in bij "Kortingscode".
  4. Kies een betaal -en verzendmethode.
  5. Betaal je bestelling volgens de door jou gekozen methode.
  6. Thats it! Je ontvangt nu een bevestigingsmail in je inbox.