Foot Locker – schoenen online

Foot Locker kortingscodes, review, bezorg- & contactinfo - januari 2020

✭✭✭✭✩ – Schoenen; every girl’s weakness. Schoenen zijn vaak toch het kledingstuk waar de meeste vrouwen erg van houden. Om die reden wilde wij bij VIVA even onderzoeken bij welke webwinkels je schoenen kunt bestellen, tegen lage prijzen. Zo kwamen wij al snel terecht bij Foot Locker. Wie van sneakers en urban kleding houdt, zit hier helemaal goed! Foot Locker is een toonaangevende webwinkel op het gebied van de nieuwste sneakers, kleding en accessoires. Het was wel erg lastig om voor Foot Locker onderzoek te doen voor alle VIVA-lezeressen, aangezien je bijna niet op de webwinkel kan surfen zonder iets te kopen. Je ziet zo veel kortingen en lage prijzen voorbij komen, dat je bijna niet anders kan dan een bestelling plaatsen! Lees snel verder om te lezen over het aanbod, de webwinkel en de kortingen!

Meer dan producten

De webwinkel van Foot Locker biedt veel meer dan alleen schoenen en kleding. Zo kan je op de website ook inspiratie opdoen voor vette urban styles en het gebruik van vette accessoires. Lees bijvoorbeeld de blog om op de hoogte te blijven van de laatste trends.

Releases bij Foot Locker

Voor de echte sneakerfanaat onder jullie heeft Foot Locker een handige pagina gemaakt op haar webwinkel. De “release calender” laat precies zien welke sneakers er op welke dag uitkomen, zodat jij de aller eerste kan zijn met de nieuwste styles!

Zo pak je korting bij Foot Locker

Je kunt op verschillende manieren korting pakken op artikelen van Foot Locker. Een van de grootste aanraders is om een kijkje te nemen op se sale-pagina van Foot Locker. Hier staan alle artikelen die in prijs zijn verlaagd. Zo is alles wat je in je digitale mandje stopt een stuk goedkoper dan normaal!

Ook kan je bij Foot Locker soms gebruik maken van kortingscodes. We moeten hier wel eerlijk bij vertellen dat dit niet heel vaak gebeurt, maar zeker de moeite waard om in de gaten te houden, aangezien dit soms wel 25% kan schelen!

Profiteer bovendien van gratis verzending als je meer dan €29,99 uitgeeft! Zo bespaar je snel al bijna €5,-. En zeg nou eerlijk; €29,99 uitgeven bij Foot Locker is geen straf!

  1. Kies de schoenen en/of kleding welke je wilt kopen.
  2. Bekijk je overzicht en vul je kortingscode in bij "Heb je een promotiecode?".
  3. Kies een verzendmethode en betaalmethode.
  4. Betaal de bestelling via de door jou gekozen methode.
  5. Je ontvangt snel een e-mail met de bevestiging van je bestelling!