Fotofabriek – fotoproducten

Fotofabriek kortingscodes, review, bezorg- & contactinfo - januari 2020

✭✭✭✭✩ – De mooiste foto artikelen voor de laagste prijs bestel je nu met een Fotofabriek kortingscode. Leuke foto’s moeten in een fotoboek! Dat vindt Viva ook, daarom krijgen alle bezoekers direct korting op een fotoboek deluxe. Met onze Fotofabriek kortingscode betaal je geen €23,99 maar €14,99 voor deze fotoboeken. Bijna 40% besparen op een fotoboek!

Wie staat er in jouw fotoalbum?

Iedereen kent het, duizenden foto’s op je smartphone of laptop, maar echt naar kijken doe je zelden. Daarom zijn fotoalbums niet meer ouderwets, maar gewoon leuk om in je huis te hebben. Maar wie haalt wel je album en wie niet? Ga je bijvoorbeeld voor een ‘best-friends’ editie, snoepreisjes in beeld of een mid-season overzicht van jouw leven in 2014. Jij bepaalt, jij maakt de selectie, jij ontwerpt het ultieme fotoboek!


Fotofabriek online shop

Product: Foto, printen
Verzendkosten: €0,-
Gratis Verzending: vanaf €0,-
Retourneren: gratis
Levertijd: 1 – 5 werkdagen
Klantenservice telefoonnummer: 0800-0230697
Klantenservice mail: Gebruik het contactformulier

Volumekorting bij de Fotofabriek

Wil je van een bepaald product meerdere exemplaren? Dan kun je bij Fotofabriek korting krijgen, je krijgt al korting bij een afname van 2 gelijke fotoproducten. Je hebt hier geen Fotofabriek kortingscode voor nodig, de korting wordt automatisch berekend. Wanneer je meer dan 10 producten bestelt is het handig even contact op te nemen met de klantenservice voor de laagste prijs.

Fotofabriekpunten sparen voor meer korting

Voor elke euro die je besteedt ontvang je 45 punten. 1000 punten leveren een korting op van €1,-. Wanneer je meer dan 5000 punten hebt kan je een Fotofabriek kortingscode aanmaken om deze in te wisselen bij je volgende bestelling. Je kan altijd je Fotofabriekpunten checken in het overzicht wanneer je bent ingelogd.

Fotoboeken, een leuk en vooral persoonlijk cadeau!

Live chatten met de klantenservice

Ben je bezig met het maken van je fotoproduct en heb je een vraag of snap je iets niet? Geen nood, start een live chat met de Fotofabriek klantenservice. Dit doe je gemakkelijk door rechtsonder te klikken op ‘start de chat’. Al je vragen kunnen worden beantwoord!

Kortingscode Fotofabriek

Klik hier om direct te profiteren van dit leuke voordeel op fotoboeken bij de Fotofabriek. Gebruik vandaag nog onze Fotofabriek kortingscode en bespaar eenvoudig op een te gek fotoalbum deluxe!

  1. Kies je fotoproduct en upload je eigen foto’s
  2. Kies de effecten en afwerkingen van je voorkeur, je krijgt nu bericht of je foto van een hoog of lage kwaliteit is
  3. Bekijk een voorbeeld van je product en klik op ‘bestel’
  4. Je krijgt nu een overzicht van je bestelling, wanneer dit correct is klik je door naar de volgende pagina
  5. Nu kies je of je de bestelling wil laten bezorgen of afhalen
  6. Je kan nu je Fotohuis kortingscode invoeren bij ‘kortingsvoucher of HCC lid’, voer je Fotohuis kortingsvoucher in en klik op ‘toevoegen’
  7. Je korting wordt nu automatisch verrekend