Greetz codes tot 20% voordeel

» Greetz kortingscode | Klik hier «

Greetz code vind je exclusief op Viva.nl, profiteer van 20% korting op je bestelling! Altijd de beste besparingen op kaarten, cadeaus en bloemen bij Greetz. Ben je de verjaardag van je schoonmoeder weer eens vergeten of wil je je vriendin gewoon een keer extra in het zonnetje zetten? Daarvoor hoef je vanaf nu niet meer de deur uit! Op deze site vind je niet alleen kaartjes, je hebt ook de keus uit meer dan 300 cadeaus die je eenvoudig en snel online met je kaart kunt meesturen. Wat dacht je van Blond Amsterdam servies, een giftset van Rituals, een boeketje of een ballon? 

Kaarten en cadeaus

Via e-Kortingscode.nl krijg je gedurende het jaar korting op kaartjes, bloemen en cadeaus! Want stuur je nu een cadeautje met Greetz, dan ontvang je een flink voordeel bij gebruik van onze Greetz kortingscode. Besparen in je portemonnee en tegelijkertijd een verrassing sturen naar iemand die het verdient! Plus nog meer goed nieuws: heb je de bestelling en betaling voor 20.00 uur gedaan, dan ontvangt jouw vriend, familielid of collega het cadeau de volgende dag in huis. Inplannen, een andere dag laten bezorgen en profiteren van de korting, kan natuurlijk ook.

Maak je eigen kaarten

Je eigen kaarten maken is heel persoonlijk en extra leuk. Kies bijvoorbeeld voor een fotokaart of maak een Magic Kaart. Is de kaart een uitnodiging? Dan kan je natuurlijk ook dit helemaal naar je eigen zin maken met de persoonlijke kaart van Greetz. Kies een tekst, lettertype en versier de kaart op jouw manier. Eenvoudig en erg leuk!

Greetz kortingscode

Elke maand hebben onze vrienden van e-Kortingscode minimaal 1 exclusieve kortingscode, soms zelfs 2, die jij als Viva-bezoeker mag gebruiken. Dagelijks kan je hier terecht voor de laatste Greetz kortingscode. Kortingen kunnen 10%, 20%, of zelfs 50% op een 2de kaart zijn of gratis verzending. Daarnaast vind je hier ook regelmatig 48-uurs acties voor gratis postzegels! Dus vanaf nu stuur je via Greetz alleen nog maar kaartjes met onze kortingscode, zodat je nooit meer te veel betaalt.

De kortingscodes worden beschikbaar gesteld door e-Kortingscode. In samenwerking met VIVA worden er wekelijkse nieuwe deals online gezet. Hier vind je altijd de beste kortingscodes, aanbiedingen, acties, dagdeals en overige voordelen die je direct online kan afsluiten. Check e-Kortingscode.nl voor meer kortingen!