Heine – fashion online

Heine kortingscodes, bezorginformatie en contactgegevens - januari 2020

✭✭✭✭✩ – Het is weer zo ver! De redactie van VIVA heeft weer een heerlijke mode webshop gevonden! En ook nog eens eentje, waar je korting kunt krijgen op vele items, maar daarover straks meer. We hebben het over Heine. Deze webshop biedt de leukste en meest trendy fashion voor dames en meiden. Je kunt op de website ook nog eens uren rondstruinen en inspiratie op doen voor de perfecte outfit voor elk seizoen! Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief. Dit is helemaal gratis en je krijgt hier de leukste tips en tricks voor een geweldige look! Wij hebben het zelf geprobeerd en zijn dol-enthousiast!

Meer dan fashion bi Heine

Bij Heine shop je je dus helemaal suf aan de mooiste fashion. Maar daarnaast bieden zij ook nog eens een gigantisch (en met gigantisch bedoelen we ook echt GIGANTISCH) assortiment aan woonaccessoires, meubilair, decoratie, verlichting, servies, beddengoed en nog veel meer! Een droom voor elke vrouw dus. Na een bezoek aan de webshop van Heine kan je met je nieuwe outfit, op een gloednieuwe bank zitten met een theetje uit een geweldige vintage mok van Heine. Ik zie mezelf er al helemaal zitten. Jij ook? Duik snel in de webshop en haal alles in huis, met een heerlijke korting natuurlijk! Lees snel door om te weten te komen hoe je de korting kunt krijgen.

Korting pakken op de leukste kleding bij Heine

Wij bij VIVA zullen nooit een webwinkel aanprijzen welke geen kortingen aanbieden. Wij zijn gewoon korting-gek.. ik kan er niks anders van maken. Gelukkig is dat een goed ding, want zo kunnen wij jou ook aan kortingen helpen! Wij hebben even uitgezocht waar je het meeste korting vandaan haalt voor Heine.

Zo kan je je bijvoorbeeld inschrijven voor de nieuwsbrief, waar je vrijwel direct een kortingscode van vaak wel 15% voor krijgt! Ook komt Heine regelmatig op de proppen met kortingscodes voor verschillende categorieën. Vergeet trouwens ook niet te kijken op de sale-pagina in de webwinkel van Heine. Daar staan alle producten welke op dat moment in de aanbieding zijn en dus met hoge kortingen over de toonbank vliegen!

Pak, pak, pak die korting!

  1. Kies al jouw gewenste producten uit.
  2. Klik op "Afrekenen" en bekijk het overzicht van je bestelling.
  3. Vul onder het overzicht je kortingscode in bij "Uw tegoedbon of korting".
  4. Vul vervolgens je persoonlijke gegevens in.
  5. Kies hierna een betaalmethode en reken je bestelling af. Veel plezier met je nieuwe spulletjes!