HelloFresh kortingscode op verse voedselboxen

» HelloFresh kortingscode | Klik hier «

Start het nieuwe jaar vers en gezond met deze HelloFresh kortingscode! Deze dienst is de manier om wekelijks verse voedselboxen thuis te ontvangen met nieuwe recepten. Nu ontvangen VIVA.nl-bezoekers korting met deze Hello Fresh-kortingscode, waarmee je €10,- korting ontvangt. Wekelijks krijg je verse producten uit de buurt bij je thuisgestuurd, inclusief lekkere recepten. Zo kun jij thuis gevarieerd en dagelijks vers eten. 

Diverse HelloFresh boxen

Er zijn drie verschillende type HelloFresh boxen waar je uit kunt kiezen. Zo is er een ‘Veggie’, ‘Fruit’ en een ‘Original’ box. Wekelijks kun je kiezen of je er 3 of 5 wilt ontvangen . Op deze manier kun je eenvoudig, met een beetje hulp, werken aan een gezond voedingspatroon. Weet je niet of het iets voor jou is? Bestel dan één van de twee proefboxen. Je kunt kiezen uit een ‘Original’ en een ‘Veggie’ proefbox bij HelloFresh.

Altijd lekkere verse producten in huis en nieuwe recepten!

Recepten van HelloFresh

De recepten van HelloFresh worden wekelijks speciaal voor jou vastgesteld en worden aan de hand van de richtlijnen van het Voedingscentrum gemaakt. De variatie in eten is belangrijk en daarom zitten er vaak producten bij die je niet snel zelf koopt – denk hierbij aan venkel, pastinaak of zoete aardappel. Inspiratie is er genoeg binnen het team van HelloFresh en de recepten schieten als paddenstoelen uit de grond. De bereidingswijze van de recepten zijn eenvoudig en vergen niet veel tijd. Ook lekker fijn dat iemand anders even bedenkt wat je gaat eten vanavond.

HelloFresh kortingscode

Deze maand kunnen VIVA-bezoekers weer profiteren van de HelloFresh kortingscode bij e-Kortingscode. Zo kun jij 3x of 5x per week verse boxen ontvangen met voordeel. Met soms wel 50% korting op je eerste box, €25,- bij bestelling van 2 boxen of zelfs €20,- HelloFresh-korting als je een nieuwe klant bent. Bekijk snel jouw voordeel van deze maand met de HelloFresh kortingscode.

 

De kortingscodes worden beschikbaar gesteld door e-Kortingscode. In samenwerking met VIVA worden er wekelijkse nieuwe deals online gezet. Hier vind je altijd de beste kortingscodes, aanbiedingen, acties, dagdeals en overige voordelen die je direct online kan afsluiten. Check e-Kortingscode.nl voor meer kortingen!