H&M – modewarenhuis

H&M kortingscodes, review, bezorg- & contactinfo - januari 2020

✭✭✭✭✩ – H&M is ongetwijfeld een van de populairste fashion stores van ons land. Al sinds jaar en dag is de H&M terug te vinden in het straatbeeld van menig stad en dorp. De scherpe prijzen, trend-gevoeligheid en het altijd veranderende assortiment maakt dat deze winkel zo immens populair is bij vele Nederlanders. Wist je trouwens dat H&M in ruim 4350 winkels heeft, welke zich bevinden in 64 verschillende landen!? Zo werken er ook ruim 161.000 mensen voor deze winkelketen. Wow!

Het assortiment

Het assortiment van H&M is enorm. Toch nemen zij geen stap terug betreffende uitbreiding. De collectie wordt wekelijks aangevuld en vernieuwd met de mooiste mode en beste accessoires. Op die manier blijft de collectie trendy, fris en nieuw! Zo kan jij dus altijd met een goed gevoel naar een H&M winkel, of online shoppen, wetende dat er altijd mooie en nieuwe items zijn. Als je een item niet kan vinden, kan je altijd contact opnemen met de klantenservice. Zij zullen jou professioneel te woord staan en helpen met je zoektocht!


H&M online shop

Product: Kleding, accessoires
Verzendkosten: €0,- (voor members)
Gratis Verzending: vanaf €20,-
Retourneren: gratis
Levertijd: 2 – 4 werkdagen
Klantenservice telefoonnummer: 0900-1988

Altijd korting

Het mooie van de H&M is, dat je vrijwel altijd artikelen met korting kunt scoren. En dat ook nog eens op verschillende manieren. De redactie van VIVA heeft even uitgezocht hoe en wat; Zo kun je bijvoorbeeld altijd terecht op de sale-pagina van H&M. Hier vindt je alle producten welke in de aanbieding zijn en dus met korting worden verkocht. Ook kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief, waarbij je een kortingscode krijgt toegestuurd van 10%. Als dat nog niet genoeg was, werkt H&M ook nog eens met speciale kortigsacties rondom feestdagen als halloween, oud&nieuw, zomervakantie, pasen, kerst en meer!

De beste service

Als je een bestelling plaatst bij H&M, kan je te allen tijde uit gaan van de beste service. Zo wordt je bestelling altijd razendsnel bezorgd. Ook kan je altijd advies vragen, of andere vragen stellen aan de klantenservice. Als een item niet past, is dat vaak jammer en een heel gedoe met dat retourneren. Echter wordt je dat bij H&M juist heel gemakkelijk gemaakt! Zo kan je een kledingstuk eenvoudig retourneren bij een willekeurige H&M winkel bij jou in de buurt. Ook kan je natuurlijk de kledingstukken terugsturen in de verpakking welke je bij je bestelling hebt gekregen. Uiteraard is dit volledig kosteloos. Fijn!

Wordt H&M member

Als je wilt profiteren van nóg meer korting en andere voordelen bij H&M, is het verstandig je aan te melden als H&M member. Als member krijg je altijd meer korting en kan je sparen voor extra kortingscodes en cadeau’s. Ook mag je als member altijd genieten van gratis express verzending. Je kleding zal dan binnen 1, -of 2 werkdagen bij jou voor de deur verschijnen. Ook kan je als member als aller eerste de nieuwste collecties bekijken, voordat anderen dat kunnen doen. Zo krijg je dus een hele hoop privileges, en dat voor het mooie bedrag van €0,-!