Holzkern – horloges

Holzkern kortingscodes, bezorginformatie en contactgegevens - januari 2020

✭✭✭✭✩ – Yes! De koning onder de juwelen; een prachtig horloge. Welke vrouw houdt daar nou niet van?! Wij hebben een geweldige webshop gevonden waar je precies dit kan vinden. Holzkern heeft een mooi aanbod horloges voor jou, je vriend, man, en/of kinderen! Om deze ook nog eens voordelig te kunnen bestellen, hebben wij van VIVA het een en ander voor jou uitgezocht. Zijn er bijvoorbeeld kortingscodes beschikbaar? Doet Holzkern aan leuke acties en speciale aanbiedingen? Lees snel door om daar achter te komen. Wij hebben namelijk aardig wat gevonden!

Het aanbod van Holzkern

Holzkern biedt een enorm aanbod aan geweldige horloges voor vrouwen, mannen en kinderen. Met een eigen collectie aan tijdloze designs, zit er zeker weten iets voor jou tussen. Bekijk de collectie houten horloges, welke van biologisch hout zijn gemaakt. Hierdoor ben je ook nog eens beter bezig voor het milieu! Ook hebben vele horloges de mooiste kleuren. Van paars tot roze, blauw, groen, wit, zwart en meer.

Je kunt in de webshop altijd kijken bij de “Best recommendations”. Hier staan de horloges welke worden aangeraden door de redactie van Holzkern. En om eerlijk te zijn, dit zijn ook wel echte toppers. Ook wij raden je aan even een kijkje te nemen. Je zult ongetwijfeld toeslaan. Vergeet alleen niet een korting te pakken. Lees door om te zien hoe!

Korting, korting, korting!

Zoals beloofd, zullen wij je vertellen wat wij hebben uitgevonden na een onderzoekje in de webshop en nieuwsbriefmailing van Holzkern. Wij zijn er bijvoorbeeld al vrij snel achter gekomen dat Holzkern regelmatig kortingscodes online zet! Deze kortingscodes verschillen nog wel eens van waarde, maar wij kunnen vrijwel zeker zijn dat je bijna altijd 15% korting of meer ontvangt.

Ook kan je rekenen op speciale acties en aanbiedingen. Zo worden er regelmatig aanbiedingen online gezet, waarbij nieuwe collecties met kortingen tot soms wel 30% worden verkocht.

Wij raden je dus aan om af en toe de website in de gaten te houden, om zo altijd met een goede korting richting de virtuele kassa te gaan!

ps. Verzending bij Holzkern is vrijwel altijd helemaal GRATIS!

  1. Kies je gewenste producten, door te klikken op "Add to cart"
  2. Bekijk het overzicht en klik op "Payment"
  3. Vul onder de payment method je verkregen kortingscode in
  4. Betaal de bestelling volgens de door jou gekozen methode