ICI Paris XL – parfumerie

ICI Paris XL kortingscodes, bezorginformatie en contactgegevens - januari 2020

✭✭✭✭✩ – We hebben er weer een! Een lekkere tip voor al je parfums, crémes, make-up, accesosires en meer; ICI Paris XL! De meeste mensen zullen deze winkel wel kennen. Echter is het voor niet iedereen duidelijk hoe voordelig het kan zijn om bij deze winkel online te bestellen. De redactie van VIVA is natuurlijk de hele dag bezig met het uitzoeken welke webwinkels leuk, voordelig en/of handig zijn voor jullie, VIVA-lezeressen. Dit is er eentje welke zeker in onze top 3 staat en dat zal bij jullie niet veel anders zijn. Lees gauw verder!

Een uitgebreide webwinkel

ICI Paris Xl is niet alleen een webwinkel, waar je producten kunt bestellen. Zo kun je namelijk ook inspiratie op doen en de blog lezen. Er is echter nog een onderdeel op de website van ICI Paris XL, waar wij lyrisch over zijn. We hebben het hier over de “Beauty & You Community”.

Dit is een soort forum, waar fans van ICI Paris Xl (of gewoon parfum en make-up liefhebbers) elkaar vragen kunnen stellen over de producten, of bijvoorbeeld tips kunnen geven over opmaken. De community is enorm en geen vraag is té gek! Wij hebben hier in een uur tijd al een hele hoop tips gevonden, welke nu ook daadwerkelijk in de praktijk worden gebracht. En bedankt!

Voordelig bestellen