iStock – stock fotografie

iStock kortingscodes, review & contactinfo - januari 2020

✭✭✭✭✩ – Op zoek naar een mooie, professionele foto? Dan ben je bij iStock aan het juiste adres! Want iStock biedt online ruim 9 miljoen foto’s aan. Daarnaast kun je op een veilige manier foto’s downloaden, maar ook zelf de mooiste foto’s aanbieden. Voor professioneel beeldmateriaal ben je bij deze online fotogalerie dus aan het juiste adres. En met de kortingscode van e-Kortingscode van iStock kun je nu eenvoudig besparen!

Professionele foto’s online

Stockfoto’s zijn kant-en-klare afbeeldingen waarbij je de licentie krijgt om deze te gebruiken als materiaal voor jouw idee, concept of ontwerp. Maar je kunt deze foto’s naast professioneel ook als hobby verzamelen. Bijvoorbeeld om te gebruiken voor een gave muurdecoratie of voor het perfecte cadeau. Op iStock vind je beelden van bijvoorbeeld landschappen, steden en  mensen, maar ook illustraties en video’s. Keus genoeg dus!


iStock online shop

Product: Foto’s
Klantenservice telefoonnummer: 0800-0201532
Klantenservice mail: Gebruik het contactformulier

Flexibele iStock tarieven

Bespaar met flexibele tarieven die passend zijn voor ieder budget. Kies ervoor om bestanden te downloaden met credits. Hoe groter het creditpack is welke je koopt hoe lager de prijs per credit. Je kan er ook voor kiezen om een abonnement te kiezen. Je kiest dan een periode van 1 maand of 1 jaar en het aantal beelden wat je per maand wil downloaden. Als laatste kies je nog voor alle beelden of alleen de essentiële beelden. Pak je korting op images bij iStock door direct groot je credits in te kopen of een abonnement af te sluiten.

Eenvoudig zoeken in diverse groepen

De foto’s, illustraties, video’s zijn opgedeeld in verschillende categorieën: liefde, intimiteit, authentieke vrouwen, vrouwelijk schoon, vogelvrij, lifestyle, focus, achtergronden, tech, strand, bloemen, onderwijs, succesvol, abstract en nog veel meer.

VIVA tip: ‘Bied jij zelf foto’s aan op iStockphoto? Verwijs dan naar deze VIVA-pagina en geef jouw bezoekers altijd de laatste kortingscodes, dit gaat niet van jouw commissie af.’

Promo code van iStock van deze week

Dankzij e-Kortingscode krijg je het hele jaar door extra voordeel op foto’s van deze online fotogalerie. Zo ontvang je altijd 10% korting en soms zelfs 12% op je aankoop! Profiteer van deze iStock promo code en bespaar op al jouw credits en koop goedkoop professionele foto’s en video’s.

  1. Wanneer je je bestelling in je winkelmand hebt geplaats zie je je totale bestelling
  2. Onder het totaalbedrag kan je je iStock kortingscode invoeren
  3. Klik op ‘bijwerken’, je korting wordt nu verrekend en je totaalprijs aangepast
  4. Wanneer je je persoonlijke gegevens invoert en de betaling voldoet is je bestelling afgerond