MADE – woonwarenhuis

MADE kortingscodes, review, bezorg- & contactinfo - januari 2020

✭✭✭✭✩ – Wij van de redactie van VIVA zijn, net als veel andere vrouwen, gek op interieurdesign. Nu klinkt dit allemaal heel fancy, maar wie houdt er niet van het inrichten van een huis of kamer?! Het is heerlijk om een ruimte helemaal eigen te maken, zodat je je helemaal comfy en veilig voelt. Nu zijn meubels en woonaccessoires vaak niet echt goedkoop. Daar komt ons research team om de hoek kijken! Wij hebben een geweldige webshop gevonden met alles voor een prachtige inrichting, tegen zeer schappelijke prijzen; Made! Deze webshop biedt ook nog eens meer dan alleen prachtige producten. Lees snel verder!

De webshop van Made

Zoals hierboven al vermeldt, zullen we even uiteenzetten hoe de webshop van Made in elkaar zit. Made heeft namelijk een enorm aanbod aan woonaccessoires en meubels. Doordat het aanbod zo groot is, heeft Made deze opgedeeld in een aantal categorieën; Nieuw, Banken, Stoelen&Fauteuils, Tafels, Textiel, Bedden, Lampen, Lifestyle, Opbergen, Sale en meer! Op die manier surf je gemakkelijk door de webwinkel.

Inspiratie

Ook vindt je naast alle producten bij Made ook een pagina “Ideeën”. Op deze pagina kan je een hele berg aan inspiratie op doen aan de hand van prachtige foto’s van interieur. Zo kan je helemaal je eigen stijl vinden en wordt shoppen bij Made nog makkelijk én leuker!

Talent

Nou heb ik persoonlijk niet echt een talent voor design. Als je dat wel hebt, dan is er een grote kans dat je deze optie van Made erg gaaf vindt; “Talentlab”. Binnen deze categorie kan jij, als amateur designer, een design indienen. Als het design wordt gewaardeerd, dan heb je zomaar de kans dat deze ook echt wordt verkocht in de webwinkel. Hoe vet is dat!?

Kortingen bij Made

Wij zullen VIVA niet zijn als we ook meteen even hebben uitgezocht hoe je de producten zo goedkoop mogelijk in huis kunt halen. Zo hebben wij gezien dat Made vrij regelmatig kortingscode het web op slingert. Op het moment van schrijven krijg je bijvoorbeeld maar liefst €75,- korting op een grote bestelling!

Ook kun je bij Made een kijkje nemen op de sale-pagina, waar je enkel de producten vindt welke in de aanbieding zijn. Op die manier kan je dus eigenkijk altijd korting pakken bij Made!

Wij worden helemaal blij van deze webshop en zijn er van overtuigd dat bijna alle VIVA-lezeressen hetzelfde voelen. Neem even een kijkje in de webshop en laat je verrassen door het aanbod, lage prijzen en kortingen!

  1. Kies de gewenste producten.
  2. Bekijk het overzicht van je bestelling en vul je kortingscode in bij "Kortingscode".
  3. Kies een betaal -en verzendmethode.
  4. Betaal je bestelling volgens de door jou gekozen methode.
  5. Je ontvangt een e-mail met de bevestiging van je bestelling! Veel plezier met je nieuwe interieur!