Mango – shop fashion

Mango kortingscodes, review, bezorg- & contactinfo - januari 2020

✭✭✭✭✩ – Welke vrouw kent hem niet; de Mango! Deze wereldberoemde webwinkel heeft gewoon altijd alles in huis voor dé perfecte outfit. Aangezien wij bij VIVA graag shoppen, maar niet te veel willen uitgeven, hebben we even uitgezocht hoe je bij Mango lekker kan besparen. En laat ons nou niet de moeilijkste zijn en dat even met jullie, lezeressen, delen. Bij Mango kan je namelijk heel vaak profiteren van handige kortingscodes en geweldige aanbiedingen. Ook biedt de webwinkel nog meer hele fijne pagina’s, waarover wij je graag wat meer vertellen!

Wat kan je verwachten van de webshop?

De webshop van Mango is één van de fijnste webshops voor kleding en accessoires. Zo kan je namelijk de beste inspiratie opdoen voor outfits in elk seizoen. Neem hier voor even een kijkje in het “Lookbook” op de website.  Met foto’s, reviews en super leuke interviews met designers, krijg je meteen zin om een nieuwe outfit te bestellen! Bovendien kan je bij Mango ook kleding kopen voor heren, zodat je jouw man, of vriend, kunt verrassen met een leuke broek, jas, blazer, of een mooi paar schoenen.

Kijk voor inspiratie in het Lookbook!

Korting grijpen voor Mango

Om voor jou, als koopjesjager, de beste informatie te verzamelen, heeft de redactie van VIVA een tijdje alle acties en kortingscodes in de gaten gehouden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld stellen dat je vrij regelmatig gebruik kan maken van een kortingscode, welke soms wel goed is voor 20% korting! Als er op dit moment geen code geldig is, hoef je trouwens ook niet te vrezen. Mango heeft namelijk ook een sale-pagina, voor vrouwen, mannen en kinderen! Hierop vindt je alle items welke in de aanbieding zijn. Korting krijg je dus eigenlijk altijd en dat vindt iedereen leuk!

  1. Om bij Mango gebruik te maken van je kortingscode kies je eerst de items die je graag wilt hebben. Dit doe je door te klikken op "Toevoegen". Als je alles hebt, klik je op de knop "Kopen".
  2. Je komt nu in een scherm waar je kan inloggen met je Mango account als je die hebt. Ben je nieuw, dan wordt er gevraagd om je email. Vul je email in en klik op "Verder gaan".
  3. In dit scherm wordt er om al je contactgegevens gevraagd. Vul deze naar waarheid in en klik op "Verder gaan".
  4. Aan de linkerkant van het scherm staat een balkje met daarboven "Code Aanbieding of Cadeaubon". Vul hieronder de code in die je van ons hebt gekregen. Je ziet direct hoeveel korting je hebt ontvangen
  5. Aan de rechterzijde van het scherm kies je vervolgens een verzendmethode, of je kiest voor ophalen in een winkel. Scroll vervolgens naar beneden om een keuze te maken voor een betalingswijze.
  6. Doe de betaling via de door jou gekozen methode en klik vervolgens op "Betaling bevestigen". Je hebt nu betaald en de bestelling wordt snel bezorgd. Je ontvangt ook nog een bevestiging via de email. Yay! Nieuwe kleren!